Москалики замариновані ?
02/19/2003 | Нафта-Газ
Польща збиткується з росіянців, експортуючи в
Московщину ... москаликів :
http://www.seafood.ru/eng/pages/moskaliki.html
Чи зможуть адекватно відповісти росіянці ?
Московщину ... москаликів :
http://www.seafood.ru/eng/pages/moskaliki.html
Чи зможуть адекватно відповісти росіянці ?
Відповіді
2003.10.14 | Нафта-Газ
Москалики, Виробник: Росія, Ціна: 39.90 руб.
Росіянських "Москаликів", можна купити за 8 гривень на вагу...http://www.kwik.ru/position.php4?obj=1768
http://www.kwik.ru/position.php4?obj=1769
"Москалики", в томатном соусе
Производитель: Россия
Цена: 39.90 руб.
http://www.startua.com/blin/anti/pic3375.asp
http://register.spectator.ru/12.02.2003/8
http://www.seafood.ru/price.phtml?grp=9
http://www.seafood.ru/view.phtml?33
2004.01.07 | Нафта-Газ
Москалі мариновані - рецепт до святкового столу.
Москалі мариновані - рецепт до святкового столу.Склад: На 10 чисто вимитих москаликів - 1 столову ложку цукру, 2 столові ложки гірчиці, 8 столових ложок оцту, 2 столові ложки сметани, 1 столову ложку білих маринованих грибів, 2 огірки, 2 цибулини, пів чайної ложки солі.
Приготування: Москаликів вимочують у холодній воді, відрізують голови, потрошать. Потім москаликів промивають, знімають шкірку, вибирають кістки і, добре промивши, складають у банку. Молочко старанно розтирають з гірчицею, цукром і оцтом. До розтертої маси додають сметани, протирають її крізь сито, додають маринованих білих грибів, солі, нарізаних огірків, дрібно посіченої ріпчастої цибулі, добре перемішують, заливають цією підливою складені у банці москалики, накривають цупким папером, добре зав'язують і ставлять у холодне місце на 4-5 годин.
Час приготування: 5 год.
Якщо часу приготування маринованих москалів в домашніх умовах не вистачає - можна звернутися до найближчого магазину і купити маринованих москаликів приготованих промисловим методом і законсервованих для зручності в банки.
http://www.seafood.ru/eng/pages/moskaliki.html