Почему в СССР были запрещены микроволновки?
03/27/2009 | smi.marketgid.com
После войны союзники обнаружили медицинские исследования, проводимые немцами с микроволновыми печами. Эти документы, а также некоторые рабочие модели были переданы США на «дальнейшие научные исследования». Русские также получили ряд таких моделей
Как работает микроволновая печь?
http://smi.marketgid.com/news/3252#3
Как работает микроволновая печь?
http://smi.marketgid.com/news/3252#3
Відповіді
2009.03.27 | kfmn
Спасибо, посмеялся
Особенно эти перлы радуют:"часть СВЧ-энергии, оста ётся в пище, употребляя которую человек подвергается воздействию СВЧ излучения."
"Радиолитические соединения создают молекулярную гниль — как прямое следствие радиации."
"Остаётся только догадываться, как молекулярная гниль из микроволновки отразится на нашем здоровье в будущем!"
2009.03.27 | вчeний з 70-х
"Cон розуму породжує..." молекулярную гниль? ;)
2009.03.27 | Георгій
Cкільки ж можна вжe тому розумові спати...
2009.03.27 | sama
перемещаются со скоростью света (299,79 км\с -Та невже?
2009.03.28 | xantim
Сказка - ложь, да в ней намек...
Просто наблюдєнія.Найшвидше нагрівається межа між різними за щільністю/природою шматками.
В склянку з водою додайте олії і подивіться де почнеться закіпання.
Покладіть в мікрохвильовку шмат хліба і включіть її на півтори хвилини. Подивіться де хліб почне чорніти.
Густий суп вже закіпає при краях тарілки, коли в середині тарілки може ще навіть лід плавати.
Це я до того, що в їжі є місця, де нагрівання йде набагато швидше, ніж в інших. І в цих місцях йде масоване утворення канцерогенів. При цьому, решта страви може залишатися холодною.
В общем, якщо "причесати" фрази
"часть СВЧ-энергии, оста ётся в пище, употребляя которую человек подвергается воздействию СВЧ излучения."
"Радиолитические соединения создают молекулярную гниль — как прямое следствие радиации."
"Остаётся только догадываться, как молекулярная гниль из микроволновки отразится на нашем здоровье в будущем!"
більш навуковими словами, то в них велика сермяжна правда.
ПС. Я ніколи не використовую мікрохвильовку, якщо маю час розігріти на плиті.
2009.03.28 | псевдоквази
На біса ті казки?
xantim пише:> ПС. Я ніколи не використовую мікрохвильовку, якщо маю час розігріти на плиті.
А я ніколи не використовую мікрохвильовку, бо в мене її немає. А немає тому, що їжу НІКОЛИ НЕ РОЗІГРІВАЮ, бо їжу треба готувати як раз стільки, щоб за один раз її вжити. Ото і все.
2009.03.28 | xantim
Не уявляю собі готувати борщ чи котлети на 1 раз
Хіба що жінка вдома сидить fulltimejob2009.03.28 | псевдоквази
Ну у Вас і харчування!
Борщ, котлети... жах!А потім у чергу до лікаря.
Які проблеми приготувати борщ на 1 раз?
І взагалі, приготування їжі - то не жіноча справа.
2009.03.28 | xantim
А що не так із борщем, якщо не зажарювати і брати нежирне м"ясо?
псевдоквази пише:> Борщ... жах!
> А потім у чергу до лікаря.
2009.03.28 | псевдоквази
Re: А що не так із борщем, якщо не зажарювати і брати нежирне м"ясо?
Все не так. Але ми тут дуже відхиляємося від теми...Власне, у мережі купа матеріалу на тему, я Вам тут реферат з теми все одно не зможу навести - пошукайте!
2009.03.28 | Torr
борщ - це дуже важливо
спробуйте приготувать на мікроволновці.