МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Без коментарів

01/11/2003 | Лана
- Зверхникам вашим духовним, котрі, на Христовім престолі сівши, тому ж вас, що й Христос, учать, будьте послушні, бо вони дбають, звіт про вас дати маючи, аби ви те чинили з радістю, а не зітхали. Знайте і шануйте їх якнай­більше, люблячи за їхню роботу. Бо ж то є воля божа, аби-сьте, добре чинячи, заткнули губу невігластву людей немуд­рих-

Як можна приняти такі поради? Я як Ви це сприймаєте, пане Рибалка? Це я прочитала з Вашого новоподаного сайту. Було б добре, якби духовники і справді давали звіт перед Богом за наші вчинки. Безумовно, спочатку треба, щоб той духовник був сам достойний перед Богом.

Відповіді

  • 2003.01.11 | Рибалка

    Re: Без коментарів

    Лана пише:
    > - Зверхникам вашим духовним, котрі, на Христовім престолі сівши, тому ж вас, що й Христос, учать, будьте послушні, бо вони дбають, звіт про вас дати маючи, аби ви те чинили з радістю, а не зітхали. Знайте і шануйте їх якнай­більше, люблячи за їхню роботу. Бо ж то є воля божа, аби-сьте, добре чинячи, заткнули губу невігластву людей немуд­рих-
    >
    > Як можна приняти такі поради? Я як Ви це сприймаєте, пане Рибалка? Це я прочитала з Вашого новоподаного сайту. Було б добре, якби духовники і справді давали звіт перед Богом за наші вчинки. Безумовно, спочатку треба, щоб той духовник був сам достойний перед Богом.
    (Р)Кожен духовник дасть звіт перед Богом, так і Біблія пише, що спитає Бог духовника за гріхи, які чинила паства, і не була попереджена пастирем про це. Якщо пастир попередив і навчав паству то гріх пастви не буде на ньому, якщо бачив і не попередив то буде відповідати за гріхи пастви. Хто не знає і не робить буде битий бо має знати (це його обов'язок), хто знає і не робить той більше буде битий бо свідомо не виконує волю Божу. Думаю відповідний вірш з Біблії ви легко знайдете.
    Щодо, "Бо ж то є воля божа, аби-сьте, добре чинячи, заткнули губу невігластву людей немудрих", як бачите тут йдеть не про те, що невіглісу треба заткнути рота, а перемогти саме явище - людське невігластво, тут воно персоніфікується, як і мудрість також персоніфікується.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".