МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Роль антихриста у сучасному світі!

09/19/2006 | Михайло
Роль антихриста у сучасному світі або Російська експансія і світові релігії!

Виходячи з аналізу основних світових релігій- юдаїзму, християнства і ісламу можна зробити висновок, що основна мета релігій – повернення людських цивілізацій на шлях служіння Богу.

В той же час основна тенденція розвитку людства базується на хибних постулатах теорії дарвінізму, яка була застосована для неправильного спрямування розвитку людської цивілації. Таким чином було проголошено основною метою суспільства- служіння майбутній атеїстичній всесвітній державі комуно-соціалістичного спрямування, де б панували комуно-соціалісти, які з часом перетворюються у чергову буржуазію. Аналогічний хибний напрямок отримано в минулому і в Німеччині, коли було поставлено за мету- завоювання світу задля панування арійської (німецької) раси над людством. Практично це два різновиди фашизму.

73 річне панування Радянської ідеології привело до створення країн Соціалістичного табору на Заході і Сході.

На певному етапі розвитку комуно-соціалістична ідеологія створила „Русскую Православную Церковь Московского Патріархата” – далі РПЦ МП- знищивши в таборах тих, хто не побажав ввійти у співпрацю з КГБ, перетворившись при цьому в один із відділів чи управлінь КГБ. РПЦ МП підкупила ряд церков, фінансуючи їхню діяльність, і і, таким чином, маючи підтримку, повела боротьбу проти „гегемонії” Константинопольського Патріархату. Римську ж Католицьку Церкву апологети Москви вважають диявольською, відкидаючи пророцтво Ісуса Христа, що на Церкві Петра Він збудує Церкву, яку не подолають і ворота пекла.

Таким чином, РПЦ МП, що на протязі 1925-2006 років перетворилась на апарат знищення істинних віруючих через утримання їх в концентраційних таборах- відійшла від Бога.

Комуно-соціалістичні ідеології фактично відкинули Бога, пояснивши Його наявність тільки брехнею про те, що це- міфічна, неіснуюча особа, яка нібито „вигадана” для пояснення експлуатації людини людиною.

Біблія говорить устами Ісуса Христа, що з`являться „лжехристи” і „лжепророки” які зведуть багатьох. Отже, розповсюдження комуно-соціалістичних ідей можна порівняти з антихристиянством, в якому відкинутий Бог і переведено в стан „богів”-комуно-соціалістів.
Оскільки Бога не існує, а Христос- „вигаданий” і Його не було- то нема й Юди, а звідси в моралі вілсутнє й поняття зради.

Прикладом комуно-соціалістичного підходу є частина вірша:
„...Порочен мир, где ложно судят, Забыв, что истина свята. Где даже места нет Иуде Из-за отсутствия Христа”. Автор цього вірша О.Мороз, маючи неабиякий досвід в пропаганді соціалістичних ідей, напевно має на увазі, що революція народу не є його совістю, тому за відсутністю Христа не потрібно перейматись, що можуть існувати зрадники Христа. Немає Бога- і дозволено вся, що дозволяє партія, яка і є кредом безбожника!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".