МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Істинним Авторитетом ж є лише Всeвишній Бог!!!

09/09/2007 | Михайло
АУМ ТАТ САТ!
Харе Крішна!!!

Вітаю, шановне товариство!

Прошу вибачення за свої 5 копійок.

Дебати, які постійно розгортаються при трактуванні християнського розуміння будови Всесвіту, Бога і людини- мені дуже не подобаються.
Християни- усі без вийнятку- обмежені тією інформацією, що нерозтлумачена в Біблії! Це і складає основу деградації цієї релігійної системи в суспільстві, оскільки дозволяє вига-дувати те, про що нічого не сказано в Біблії. Крім того, якщо береться за основу непра-вильне тлумачення- воно стає джерелом неправильних християнських сект і єресей, які можуть стати фундаментом для переслідування та інквізицій (Варфоломіївська ніч чи багаття інквізицій (Джордано Бруно).
Як пам`ятаємо, Ісус Христос чітко проголошує, що не Він один свідчить про Істину, а Він та й Отець, що перебуває в Ньому.
Чи розуміють це правильно християни?
На мій погляд християни не розуміють цього. Чому? Тому, що вони (в більшості) припус-кають, що Христос це казав тільки тому, що мав на увазі, що Він і є Отцем! Але це не від-повідає дійсності, оскільки на момент приходу Христос був людиною, а не Богом! Тобто був Сином Людським, як Він Себе називав, або Сином Божим. Деякі коментатори навіть говорять, що Христос, як Бог, взяв подобу людську! Але, тим самим, якби Він був Верхов-ним Господом- і став би просто людиною, щоб померти за людські гріхи- весь світ лишив-ся би Опори, якою є ВСЕВИШНІЙ, а значить, весь світ загинув би! Тому Бог не може стати людиною, щоб допустити загибель усього світу.
Отже, Людина, або Ісус Христос- має до преображення- до перетворення або до чергової трансформації - просте людське тіло, яке зовсім не є „гидотним”, як дехто каже, але має свої вади, бо інакше не потрібно було б Ісусу Христу поститься і молитися (Самому Собі? А отже, не Собі, а Отцю у Своєму серці!). Таким чином, звичайне людське тіло має у своєму складі Отця Небесного, та душу індивідуальну! Тоді, за логікою Ісуса Христа, Їх дійсно в тілі двоє!
Те ж саме відноситься до кожної живої істоти за родом її, як і для людини, оскільки кожну живу істоту з її душею за Біблією Бог творить з пороху земного і вдихає в неї Свій ДУХ!
Що не зрозуміло???????!!!!!!!!!.....
Те ж саме стверджує Верховний Господь Крішна у „Бгагавад-Гіті як вона є”:
„7.21 Я перебуваю в серці кожного у вигляді Параматми. Якщо хтось забажає вшано-вувати певного напівбога, Я зміцнюю його віру так, щоб він міг присвятити себе цьому божеству”.
Отже, Параматма, або Господь Вішну, перебуває як в серці вченого, брахмана (священника), так і в серцях кожної людини, тварини, птаха, риби, амеби чи фізичного атома, молекули чи елементарної частинки!
Звідси, якщо християни в якості свого божества вибирають Христа- вони досягають обіцяного!
Я хочу загоститрити увагу на тому усіх, що все, що нас оточує- є матеріальний Всесвіт, а не духовний, не трансцендентний. І наші матеріальні „НЕБЕСА” ще не є небесами нематеріальними, трансцендентними. Тільки та планета, де присутня експансія (поширення) Самого Всевишнього- є нематеріальною. Не плутайте з словом віртуальний, тобто уявний, неіснуючий, або такий, що „має” понадсвітову швидкість пересування і тому не підлягає спостереженню!
Якщо Христос проходив через стіни- то це Він міг робити тільки в астральному тілі, яке має форму більш розріджену, ніж звичайні фізичні тіла. Ментальне, ефірне, астральне, бодхічне та інші тіла вкривають нашу індивідуальну „душу або джіву”, або атму, яка перебуває в полоні 3 матеріальних Гун- нижчих енергій Бога- Благості, Пристрасті та Невігластва! Гуни діють на свідомість і забезпечуюють виконання закону Карми.
Господь Вішну, як експансія Господа Крішни, конторолює всі тіла у Всесвіті, а також гуну Благості! Господь Брахма, напівбог, Творець матеріального Всесвіту- контролює гуну Пристрасті у кожному тілі, а Господь Шіва- як Син Господа Брахми- контролює гуну Невігластва і Йому підкоряються усі темні сили нашого матеріального Космосу.
З філософської точки зори все, що нас оточує- є тими чи іншими енергіями Бога і у світі, таким чином, не існує нічого, крім Бога! Ось правильне розуміння, а не спекуляції на теологічні теми!
Тому я не бачу сенсу ставити питання про відсутність божественних образів у матеріаль-них елементах або тіла!
Насправді ж матеріальне є тимчасове поєднання вічних божественних енергій- елементів, кожна з яких, тобто усі у ТРАНСЦЕНДЕНТНИХ ПОЗАМАТЕРІАЛЬНИХ СВІТАХ є СВІДОМИМИ ЕНЕРГІЯМИ! Таку Істину відкриває Бог у Ведичних джерелах для людей!
Але гріховній людині це нецікаво, бо її більше хвилюють свої особисті фантазії або фантазії земних квазіавторитетів! Істинним Авторитетом ж є лише ВСЕВИШНІЙ БОГ!!!
Чолом ШУКАЧАМ ІСТИНИ!
Харе Крішна!!!
бмв


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".