МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

Текст заяви Всеукраїнської громадської молодіжної організації "Надія Батьківщини"

01/25/2001 | Майдан-Інформ
19-01-2001, Київ

Наводимо текст заяви Всеукраїнської громадської молодіжної організації "Надія Батьківщини"

Всеукраїнська громадська молодіжна організація "Надія Батьківщини" м. Київ, бул. Лесі Українки, 26, тел. 296-33-77

Заява

Ми, молодіжна організація партії Всеукраїнське об`єднання "Батьківщина", сьогодні 19 січня 2001 року офіційно приєднуємося до руху "Україна без Кучми!".

Сьогоднішня ситуація в країні зобов`язує кожну порядну людину відкинути будь-які сумніви, страхи та чинити опір злочинному режиму. Режим розправляється з усіма, хто хоче врятувати України від остаточного знищення. На його рахунку журналісти, бізнесмени та політики. Якщо владу не зупинити, завтра в цьому списку опиниться кожен з нас.

Тому сьогодні "Надія Батьківщини" разом з молоддю всіх політичних переконань: комсомольцями, молодими рухівцями, унсовцями... готова боротися за порятунок України.

Найближчим часом в Києві на Майдані Незалежності, в усіх обласних центрах постануть намети "Надії Батьківщини".

Ми підтримуємо ідею ненасильницького опору режиму і закликаємо всіх наших прихильників на своєму робочому місці, за студентською лавою та на вулиці саботувати злочині накази влади.

Студенти, якщо Вас женуть на мітинг в підтримку Кучми - не йдіть. Журналісти, якщо Вас примушують писати неправду - згадуйте, що цим Ви зраджуєте Георгія Гонгадзе.

Свобода починається з Тебе! Перемога близька, ставай до наших лав!

Голова ВГМО "Надія Батьківщини"
Павло Карайченцев


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".