МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗАЯВА-ПРОТЕСТ Рівненської обласної організації УНА-УНСО

01/25/2001 | Майдан-Інформ
ЗАЯВА-ПРОТЕСТ

23-го січня 2001 року, о другій годині дня, на Театральній площі, в місті Рівному, при спробі поставити наметове містечко та провести акцію під гаслом “Україна без Кучми”, працівниками МВС були затримані активісти організації УНА-УНСО та Соціалістичної партії України.

При цьому для затриманих не було пояснено причину їхнього затримання. Зі сторони міліціонерів і співробітників спецпідрозділу “Беркут” були проявлені грубість і брутальне насилля. Декому із затриманих були нанесені тілесні ушкодження.

Рівненська обласна організація УНА-УНСО висловлює свій протест протиправним діям співробітників МВС та інших силових структур з приводу грубого порушення Прав людини та свободи слова.

Ми вимагаємо негайного звільнення наших побратимів і притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб, які причетні до цих протиправних дій, що суперечать всім міжнародним правовим нормам і статті 39 Конституції України.

Рівненська обласна організація УНА-УНСО


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".