МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗАЯВА КИЇВСЬКОГО МОЛОДІЖНОГО КОМІТЕТУ ОПОРУ

03/07/2001 | Майдан-Інформ
ЗАЯВА.
7 березня о сьомій годині ранку, людина, що не представились, намагалась вручити припис про негайне знесення наметового містечка київських студентів. Оскільки особа, що подавала заявку на проведення акції - В. Чемерис, була відсутня (на 12 -00 планувалося судове засідання з приводу позову Київської міської Державної адміністрації, до В. Чемериса стосовно незаконного, на її погляд, захоплення земельної ділянки та розміщення на ній "малих архітектурних форм"), учасники акції відмовились взяти припис. Одразу після цього, із-за пам'ятника Т. Шевченка з'явилось близько ЗО чоловіків спортивної статури в нових жовтих жакетах та протягом 5 хвилин знесли намети і відвезли їх на вантажівці у невідомому напрямку. Під час знесення працівників міліції поблизу не спостерігалось, але характерним моментом, який багато про що говорить, була фраза, неодноразово сказана кимось із організаторів знесення: "Обережніше з державним прапором !".
Таким чином, ми, члени наметового містечка, глибоко задоволені тим, що нарешті навчили представників влади шанувати державний прапор України і прикладемо максимум зусиль, щоб примусити владу поважати Конституцію та права громадян України.
Також ми висловлюємо обурення діями київських властей, оскільки реконструкція Майдану Незалежності, безконечні судові позови, надмірна "турбота" комунальних служб, дворазове насильницьке знесення наметових містечок здійснені з не з метою турботи про киян та вигляд столиці України, а для чергового засвідчення лакейської вірності КМДА злочинному режиму Л. Кучми, який намагається перетворити Київ на "заповідник" корупціонерів та зрадників.

Київський молодіжний комітет опору.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".