МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

"Комуно-олігархічні сили піднімають голову!" Заява Проводу ОУН з приводу відставки уряду В. Ющенка

05/03/2001 | Майдан-Інформ
Заява Проводу ОУН з приводу відставки уряду В. Ющенка
Комуно-олігархічні сили піднімають голову

У дні, коли Українська Держава готується зустріти 10-ту річницю проголошення Незалежності, вороги державності знову піднімають голови. Вони розгорнули безпрецедентну за своїм розмахом наклепницьку кампанію проти першого українського уряду народної довіри.
Кабінету міністрів на чолі з Віктором Ющенком вперше за роки незалежності вдалося досягти значного зростання економічних показників, утвердити Україну у якості держави, що прагне реальних реформ та входження у світове співтовариство. Уперше рівень довіри до уряду досяг високої позначки. До кола перших осіб держави
увійшла людина, здатна сконсолідувати всі верстви суспільства та готова результативно працювати на соціальному відтинку державного життя.
Та кланово-мафіозні сили активізували свою антидержавницьку діяльність. Прикриваючись химерною маскою “боротьби за народні інтереси”, представники новоутвореної комуно-олігархічної більшості, за мовчазної згоди Президента Л.Кучми, повели неприкриту боротьбу за абсолютну владу над своїми знедоленими
співвітчизниками.
Подивімося, кому була вигідна відставка Прем`єр-міністра? Лише союзні Росія та Білорусь радо зустріли цю новину. Адже уряд Ющенка залишався непоступливим бастіоном національних інтересів при всій специфіці україно-російських відносин.
З огляду на це, утворення більшості олігархів і комуністів уже не дивує. Останні завжди зловживали тезами про вічний союз, представникам же кланових інтересів вигідно навести міцні містки взаємної поруки з своїми бізнес-патронами північних земель. Лише через розвал вітчизняної промисловості, сільського господарства,
економіки в цілому дані сили зможуть безперешкодно досягти своїх цілей. Та вони не повинні забувати про те, що світова спільнота, яка всеціло підтримувала Україну на шляху до реальної незалежності, може не пробачити вітчизняним владцям ліквідацію уряду В.Ющенка, як яскравого виразника успіхів у реформуванні та розбудові
держави.
Організація Українських Націоналістів закликає всі національно-державницькі сили до єдності задля побудови здорової української політичної системи, що зможе гідно стати проти комуно-олігархічних сил та псевдодемократичних запроданців в ім`я становлення Української Держави.
Закликаємо усю свідому громадськість всіма можливими методами активно протидіяти всім антидержавним та антиукраїнським проявам, що набирають обертів останнім часом.
Звертаємося до виборців належним чином оцінити діяльність своїх обранців, що дозволяють собі нехтувати позицією населення власного округу. Давши цим діям “народних” депутатів належну оцінку, мусимо уникнути проблем помилкового вибору в майбутньому.
У висліді заяви державницьких політичних партій про перехід в опозицію до комуно-олігархічної влади, зголошеної 26 квітня 2001р. в стінах Верховної Ради, ОУН підтримує дані дії політичних сил та закликає всі патріотичні структури зайняти активну позицію в питаннях захисту інтересів Нації і Держави.
Віримо, що очистившись внутрішньо від нав’язаного нам політичного бруду та визначивши систему ціннісних координат, викувавши візію України, зможемо здобути реальну Українську Державність.


Голова Проводу Організації
Українських Націоналістів (р) Андрій Гайдамаха
26.04.2001р., Постій


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".