МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ЗВЕРНЕННЯ молодих учасників акції “Україна без Кучми!” до української молоді.

05/15/2001 | Майдан-Інформ
ЗВЕРНЕННЯ
молодих учасників акції “Україна без Кучми!” до української молоді.

Шановні друзі!

До вас звертаються учасники студентського голодування 1990-го року, що вибороли незалежність України, друзі Георгія Гонгадзе, вбитого за спробу говорити правду і не кривити душею, мешканці наметового містечка акції “Україна без Кучми!”, які не злякалися відверто виступити проти правлячого в Україні злочинного режиму.
При цьому режимі молодь не має майбутнього.
Правлячу олігархічну кліку цікавить лише можливість безконтрольного збагачення за рахунок народу, в тому числі і молоді. Можновладцям байдуже майбутнє держави, її молоде покоління.
Вони не звертають увагу на високий рівень злочинності, наркоманії, проституції серед молоді, їм не потрібні наші проблеми.
Саме цей режим позбавив молодь будь-яких пільг.
Саме цей режим встановив студентам мізерні стипендії та позбавив їх можливості отримати освіту, якщо в них чи у їхніх батьків немає грошей.
Саме цей режим позбавив молоді сім’ї підтримки.
Завдяки цьому режиму Україна стала у світі синонімом корупції, злиднів і тоталітаризму.
Завдяки цьому режиму безробіття стало найімовірнішою перспективою молодої людини.
Завдяки цьому режиму молодь позбавлена навіть мрії мати власне житло.
Завдяки цьому режиму молоді сім’ї не відважуються народжувати дітей, бо не знають як їх прогодувати та одягнути.
Завдяки цьому режиму дипломовані фахівці масово виїжджають за кордон, щоб стати двірниками, посудомийками, прибиральницями, а то і повіями в публічних будинках.
Цей режим відверто став на шлях диктатури. Він забороняє вільно творити, вільно говорити, вільно думати. І кожен з нас за необачно кинуте слово може повторити долю Георгія Гонгадзе.
Завдяки цьому режиму нас збираються виключити з Ради Європи, що позбавить українську молодь можливості долучатися до кращих здобутків науки та культури.

Цей режим загруз у брехні. Заперечуючи свою причетність до злочинів, викритих аудіоплівками майора Мельниченка, називаючи їх фальшивкою і одночасно заводячи карну справу на цього офіцера за прослуховування президентського кабінету, режим таким чином визнає достовірність цих записів.

Але режим не має совісті. Він не піде добровільно. Він ще сподівається зберегти свою владу. І єдина можливість врятувати країну та її і наше майбутнє – це усунути режим.

Уособленням цього режиму є Президент Леонід Кучма. Саме за його сприянням здійснювалось безпрецендентне пограбування народу та розпродаж України. Саме за його вказівкою та згодою творилися найбільші злочини.

Одним зі способів усунення цього режиму від влади та зміни системи влади є загальнонародний референдум, на якому більшість громадян України повинні висловити недовіру злочинцям на державних посадах.

Ми закликаємо вас не бути байдужими до своєї долі та долі нашої України.

Подумайте про своє майбутнє. Подумайте про майбутнє ваших дітей.

Ми закликаємо вас взяти якнайактивнішу участь в підготовці та проведенню референдуму, на якому всі ми скажемо:

Ні злочинній владі, злидням та диктатурі!

Так демократичній, багатій та процвітаючій Україні!


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".