МАЙДАН - За вільну людину у вільній країні


Архіви Форумів Майдану

ВИМОГИ ДО КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО СУДУ ТА ЙОГО ГОЛОВИ п. ЗУБЦЯ.

06/16/2001 | Майдан-Інформ
В часи комуніститичного тоталітаризму радянські суди, в тому числі і Київський міський суд, вкрили себе ганьбою, беручи участь в розправах репресивного режиму над українськими патріотами.

Тоді ви безапеляційно виконували замовлення кагебістської охранки, відправляючи на тортури і на явну загибель кращих синів українського народу. Ви стали співучасником злочинів КГБ. На вашій совісті, панове Зубець, Глос та інші, кров Валерія Марченка, Василя Стуса, Михайла Фурасова, Юрія Литвина, яких судили саме в Київському міському суді.

Тепер ви знову з антиукраїнським кагебістським охвістям, яке замаскувалося під СБУ, стали співучасниками репресій проти українських патріотів, які відмовляються терпіти свавілля антидемократичного, антинародного режиму Кучми.

Тому, ми рішуче вимагаємо негайно припинити чинити беззаконня.

Ми закликаємо вас до виконання власного обов'язку, а саме: здіснювати справедливе правосуддя на підставі Конституції України, законів України та міжнародних правових актів, які стали частиною нашого національного законодавства, ане виконувати замовлення СБУ (КГБ), яка брутально фабрикує звинувачення проти українських патріотів, активних -опозиціонерів, членів легальної політичної партії УНА-УНСО.

Вимагаємо скасувати ваші несправедливі рішення і звільнити заарештованих:
Шкіля Андрія
Зайченка Руслана
Бойка Олега
Ляховича Миколу
Горощука Володимира
Мирончука Владислава
Косенка Андрія
Гальчика Сергія
Литвиненка Павла
Бурячка Олега
Назара Василя
Самофалова Станіслава
Павлюка Володимира
Андрусенка Дениса
Селегу Павла
Ігора Мазура (Звільнено 29 травня, за рішенням Печерського районного суду і арештовано повторно 12 червня за рішенням Президії Київського міського суду).

Нагадуємо, що розплата за ваші антизаконні, антилюдяні вчинки таки наступить, адже сотні людей, неправедно засуджених вами вже за останні суди волають до помсти.

15.06.2001 р.
Голова Всеукраїнського комітету
захисту політв”язнів
Степан Хмара.


Copyleft (C) maidan.org.ua - 2000-2024. Цей сайт підтримує Громадська організація Інформаційний центр "Майдан Моніторинг".