Відповідь Л.Лук’яненка на повістку про виклик до слідчого Трохименка В.М.

… на 11 годину 27 серпня 2011 року за адресою вул. Володимирська 15 в порушеній кримінальній справі №20-3986 проти учасників урочистого мітингу в День 20 річниці проголошення України самостійною державою.

Я, Лук’яненко Левко Григорович, громадянин української держави, 24 серпня 2011 року брав участь в урочистому святковому мітинзі присвяченому 20-ій річниці проголошення України незалежною державою біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

День проголошення незалежності української держави є найбільшим Національним Святом і я вважав за потрібне прийти до святого місця нашої Батьківщини аби разом з киянами та гостями розділити радість цього свята.

Мене обурює влада, яка виставила озброєні підрозділи у стальних шоломах, з дубинками і з захисними щитами проти мирних людей. Не пустила мирну ходу по вулицях Києва і застосувала сльозогінний газ.

Відповідальність за порушення громадського порядку лягає цілком і повністю на владу, яка організувала зіткнення з демонстрантами.

З огляду на повище викладене я обурений викликом мене до слідчого, вимагаю скасувати порушену кримінальну справу, провести службове розслідування про перевищення повноважень міліцією.

Левко Лук’яненко – автор Акту проголошення незалежності України, народний депутат України чотирьох скликань, герой України.

26.08.2011

3 Comments

  1. ИЗ ЭТОГО СЛЕДУЕТ, ЧТО ВЛАСТЬ БОИТСЯ НАРОДА, А ЗНАЧИТЬ ЕЕ ДНИ СОЧТЕНЫ

  2. Мало вимагати лише службового розслідування, бо КК України містить статтю з приводу протидії мітингам та демонстраціям – от згідно з нею і треба вимагати відкриття кримінальної справи щодо посадовців МВС, причетних до створення заслону на шляху демонстрації по вулиці Володимирській.

  3. Герою України Левку Лук”яненку 24 серпня виповнилось 83 роки! Давайте оберемо його нашим ДУХОВНИМ ЛІДЕРОМ РЕВОЛЮЦІЇ – українським аятоллою Хомейні !Шановний і почесний Левко Григорович! Якщо Вас будуть викликати ще раз на допити – не йдіть до них – ігноруйте, бо вони не варті навіть зустрічі з Вами.

Kommentarerne er lukkede.