Офіційна заява з приводу рейду УБОЗ в офіси компаній Prostoprint та futbolka.ua

Від авторів футболок “Спасибо жителям Донбасса…”

7 вересня 2011

Про Простопринт і нас.

Компанія Прсотопрінт протягом двох тижнів з технічних причин відхиляла публікацію наших дизайнів на своєму сайті. Те, що ми завантажували на сайт через створений на ньому магазин – не було опубліковано.Наш магазин на Простопрінті ніколи не працював, бо наші дизайни відхилили. Всі.

Тому, коли пан Олєйніков каже про те, що у нього продавались футболки, які ви бачите на нашій сторінці тощо – то нам не зрозуміло про що йдеться. Були би вдячні, якби хоч хтось показав на прінтскрін магазину, де пан Олєйніков власне дозволив продаж цих футболок.

Наші дизайни – якщо йдеться про них – були викладені у вільний доступ. Друкувати їх, створювати магазини тощо міг кожен. Проте (!) заявляємо відповідально, що власне НАШІ дизайни, які МИ намагалися опублікувати в Простопрінт сервісі – 2 тижні поспіль раз за разом відхиляли.

Така справа. І ще раз – можна прінтскріни магазину , з тими самими футболками, за який нібито могли наїхати на Простопрінт? :)

ПС: Наїзд міліції на бізнес людини це ганебно і жахливо, ми просто хочемо сказати,що наші дизайни Простопрінт не публікував 2 тижні і так і не опубілкував, тому покажіть (!) магазин в якому власне вони (якщо йдеться про наш дизайн) продавались.

 

6 вересня

Ми слідкуємо за ситуацією, яку пов’язують із друком футболок із написом “Спасибо жителям Донбасса”.

Якщо підтвердиться інформація про зв’язок між рейдом УБОЗ до офісу компаній Prostoprint та futbolka.ua та власне нашими футболками, і нами як ініціаторами цього “модного руху” (інакше і не назвеш мабуть), буде наша офіційна позиція.

Тим часом хочемо сказати, що ініціаторами друку футболок, створення дизайнів та ін. не є бізнесмени. Це прості українці! Простіше нікуди. Прибуток ніколи не був метою створення дизайнів та ін.

Якщо буде потреба ми відкриємо наші обличчя.

Денис Олєйніков – немає до нас жодного стосунку, але ми вдячні за рішучість друкувати ці або інші футболки!

Нагадуємо, що наші дизайни вже тиждень є у вільному доступі і кожен може вільно ними користатись.
Скачати їх можна тут http://www.sendspace.com/file/4h6gfi

httpv://www.youtube.com/watch?v=mYDEPADnH2o

Коментарі авторів ви можете отримати на ФБ сторінці https://www.facebook.com/spasibodonbassu


2 Comments

  1. Правлячий режим Януковича, що незаконно використувує силові структури для придушення громадянської активності, демонструє усьому світу свою тоталітарну природу. Неможливо зрозуміти, кого він сподівається обдурити, адже кожній людині ясно, що влада намагається побудувати в країні справжній фашизм. Як на мене, то це просто випробування – чи здатні ми опиратися цим намаганням. Бо ж свободи заслугувує лише той, хто здатний за неї боротися.

  2. к России моё отношение негативное, к режиму, его сторонникам и говнопатриотам то есть. НО…

    В России руками силовиков наезжают хотя бы на крупные организации, телеканалы, редакции, банки

    На Украине как видим из пушек стреляют по воробъям, средства непропорциональны цели

    ну… на то она и Украина )))))))))))))))))))))))

    вшивая, грязная, жалкая… и пожалуйста не спорьте, просто признайтесь себе, что это ТАК

Kommentarerne er lukkede.