“Перепиши історію сам” майстер-клас від Дмитра Табачника

29 вересня  львівська організація МНК, в рамках Антитабачної кампанії, проведе акцію “Перепиши історію сам”. Дійство відбуватиметься на площі перед університетом Івана Франка і розпочнеться об 11 год. 15 хв.

Мета заходу –  привернути увагу до переписування важливих фактів з історії України. Акція буде відбуватись у форматі театралізованого дійства, в якому зможе взяти участь кожен, хто не байдужий до історії , яку вивчатиме молоде покоління.

На цю подію організатори запросили міністра освіти і науки, молоді та спорту України – Дмитра Табачника, який в свою чергу проведу майстер клас (і не тільки) по переписуванні історії.

“Наша історія дуже цікава і багата. Я не розумію чому влада не хоче визнати героями людей, які насправді цього заслуговують, чому вона бажає приховати, чи змінити важливі факти. А найгірше, що за цими переписаними і однобокими фактами вчитимуться наші діти і вважатимуть їх справедливими. Якою б наша історія не була, кожний має право знати правду і сам вирішувати як до неї ставитись. Особисто я вважаю, що нам є чим пишатися!”- зазначила одна з організаторів заходу Вероніка Зварич.

Прес-служба ЛОО МНК

 

2 Comments

  1. Моло не зробили Героєм України Підрахуя (Ківалова).

  2. Як i всi, я вiрив теревеням Московсько – Пiтерської науки, щодо, старанно перепаскудженого, змiсту слiв: русь, Україна, козак, хахол, слов’яни, якi ретельно пiд пильним синодально – луб’янським наглядом, запроваджувалися для вжитку, допоки не побачив бiблiйного тлумачення, бо у пiвстолiтньому вiцi, заходився вивчати арабську та мову Святого Письма. Порiвняв тисячi, вживаних нами слiв, та видав те книгою «Матiр мов». Вiдгукнiться, yuriykobzenko@i.ua, скину ел. версiю. Побачите дивну, незнану iсторiю. Бо й саме слово «iсторiя» – це «приховане».

Kommentarerne er lukkede.