Святкові заходи з нагоди відкриття приміщення церкви «Фіміам»

У неділю, 25 вересня, в районі ЛПЗ за адресою: вул. Станіславського, 15а, було проведено святкові заходи з нагоди відкриття приміщення благодійного комплексу Релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Фіміам» міста Луцька.

Впродовж дня на території комплексу відбулися врочисте богослужіння за участю членів церкви, її гостей та представників влади, святкове частування, молодіжний футбольний турнір, ігри і змагання для дітей та дорослих.

Свято завершилося концертною програмою Олега Майовського – відомого виконавця, поета і композитора понад 300 пісень, хорових композицій та музики до кінофільмів, твори якого виконують зірки сучасної української естради: Алла Григорян, Ігор Рудий, Оксана Пекун, Володимир Вермінський, Катя Бужинська, Дмитро Клімашенко, Марина Одольська, Сергій Манек, Ані Лорак, Віктор Павлік, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов та інші. Під час сольного виступу Майовського демонстрували відео сюжети соціального спрямування, звучали виступи людей, які, завдяки вірі в Бога, позбулися алкогольної та наркотичної залежностей і змогли повернутися до повноцінного життя.

Впродовж вечірньої програми було зібрано 5636,81 грн., які буде направлено на роботу з бездомними, якими опікуються працівники і волонтери церкви «Фіміам» та фонду «Переображення».

Для довідок: Релігійна громада церкви «Фіміам» зареєстрована 27.02.1997 року, щонеділі її богослужіння відвідує понад 500 людей. Служителі церкви утворили благодійний фонд «Переображення», спільно з яким реалізовують соціальні і благодійні проекти та організовують програми для дітей, підлітків, молоді, подружніх пар, алко-, наркозалежних, неповносправних, ув’язнених та бездомних. В приміщенні благодійного комплексу відбувається підготовка дошкільнят до навчання у Маленькій школі «Зірочка», з 2011-2012 навчального року розпочала роботу луцька приватна спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів «Скарбниця мудрості», а на прилеглій території, за сприяння релігійної громади, збудовано сучасний спортивно-ігровий комплекс «ДоброДІЙ».

Олександр Самрук
керівник прес-служби
церкви «Фіміам»
Тел.: (0332) 767234