Партія регіонов перед вибором: що обрати, фашизм чи демократію?

Здавалось ніщо не загрожує демократії, коли були вибори президента, навпаки  навіть самі вибори були демонстрацією і втіленням демократії. Але кожен наступний крок нового президента все менше і менше мав ознаки цієї самої демократії…

Спочатку – побудова “вертикалі влади”, минаючі всі закони, що діють в Україні  і Конституцію, якій присягав захищати, вплоть до її відміни.
Все робиться начебто демократичними методами, але з деяким перевищенням…
Потім відміна закону про вибори місцевих рад і запровадження зовсім іншої системи, з одночасним усуненням більшої частини учасників процесу у контролі за правдивістю цих самих виборів.
Потім прийняття протинародних: пенсійної “реформи”, адміністративної “реформи”, судової “реформи”, комунальної “реформи “податкової “реформи” . Саме “реформи” у лапках, бо після запровадження, кожна така реформа викликала необхідність запровадження нового реформування тільки но прийнятого…
Паралельно  почали застосовуватись ще і репресивні заходи проти різних патріотичних угрупувань та їх діячів. Репресії в Україні – новітній етноцид(список посилань на докази)

Кожен такий крок, мало того, що примався ганебним голосуванням “піаністів”, дійством яким був шокован весь світ…

Парламентські Піаністи України // Parliamentary Pianists of Ukraine…

Це супроводжувався тою заявою. що  все є виконанням вимог Світового Валютного Фонду.
Але  останньою краплею, яка стала каталізатором і визначальним у тому, що це все далеко не так, став процес і подальше засудження колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.

Відео про суд над Тимошенко, що транслювалось для НАТО.

Реакція Заходу не заставила себе чекати.
ЕС готовит Украине жест протеста
США сделали заявление по поводу Тимошенко

Підсумовуючи все вище сказане можемо порівняти з тим , як в історії відбувався процес формування фашизму, або сталінізму-ленінізму , як правлячої фашистської по своїй суті сили.
Якщо у Німеччині це виразилось у гнобленні інших націй та ідеологій, а у СССР – у нищенні ідеологій, їх носіїв, як за національною ознакою,(геноцид українців та козаків), так і за класовою(селян і більш менш вдалих підприємців і власників великих і малих видів власності), але законовдавчо було все це закріплено у вигляді “ворогів народу”, то тепер в Україні відбувається щось подібне.
Направленість репресій різноманітна, але цілком вкладається в одне – панування однієї групи , дуже малої, над всім народом України, яке не може обговорюватись і опротестовуватись, бо судова система ігнорує всякий здоровий глузд.
Вершиною цього судового безчинства є наявність статті про “перевищення повноважень”. Саме вона нагадує знамениту 58-му статтю Карного кодексу СССР, завдяки якій було знищенно безліч народу, а також таке саме нищення , що проводилось у фашистів за національною ознакою.
Якщо у СССР кожен – не пролетарського походження був  не гарантован від застосування цієї 58-ї статті до себе і навіть пролетарське походження , теж не захищало від репресій, то зараз таким “дамокловим мечем” над кожним чиновником висить стаття “про перевищення” службових повноважень…

Фашизм та сталінізм-ленінізм тримали свої держави на страху бути покараним як “ворог народу”, або ворог режиму. а нинішній режим “вертикалі влади” тримається на спорідненому страху покарання за надуманим приводом “перевищення службових повноважен” чиновинків

За цією статтею притягнути до відповідальності можна любого чиновника.

Висновок один – нинішній режим – це режим фашизму-сталінізму-ленінізму і є їх продовжувачем у період  “дикого капіталізму” в Україн , бо відколи почала правити ця олігархічна кліка , кожен мешканець країни висить під “дамокловим мечем правосуддя” , чи це кримінальне чи це адміністративне , але загроза покарання висить над кожним!

 

Українська спільнота зараз постала перед пануванням єдиної загрози – перед пануванням страху, страхом правили фашисти і страхом правили комуністи. Аналогії напрошуються самі і заперечень не виникає.