Пальцем в небо

  Законно чи незаконно розміщати  депутатські приймальні  в приміщеннях учбових закладів? Таким питання обіймаються  і народні депутати,  і журналісти.   В Миколаєві аж 18 шкіл використовуються під приймальні місцевих обранців. 

   Так, приймальня депутата від ПР Валерія Будак знаходиться в університеті, ректором якого він і є – в ПНУ ім. В. О. Сухомлинського. Депутати від ПР Тетяна Філонок проводить прийоми в школі № 20 та дошкільному навчальному закладі № 69, Олег Крисенко – у ЗОШ № 14, Микола Вороненко – № 64, Зінаїда Моторна – № 53, Валентин Лебеденко – № 48, Олексій Целищев – № 45, Володимир Ципляев – № 33, Володимир Устенко – № 49, Андрій Агнянніков – в ліцеї «Педагог», Олексій Цимбал – в навчально-виховному комплексі «Чайка». Депутат від партії «Рідна Вітчизна» Сергій Кантор спілкується з виборцями в ЗОШ № 35, депутат від КПУ Віктор Борович – у ЗОШ № 51, депутати від «Фронту Змін» Олег Мудрак – у ЗОШ № 29 та Олександр Жолобецький – у школі № 52 і музичній школі Заводського району.

   Два нардепи звернулись до Генерального прокурора, до мера Миколаєві.

 

                      

Відповіли місцеві регіонали:

“Звинувачення депутатів Партії регіонів Миколаївської міської ради в тому, що вони, нібито порушуючи чинне законодавство, ведуть депутатські прийоми в навчальних закладах, безпідставні і неправдиві. Про це повідомили в прес-службі Партії регіонів”.

А насправді відповідь, як люблять казати, пальцем в небо, далека від Закону.