Парламентський “націоналізм”.

Завжди вважав , що націоналізм-це ідеологія здобуття державності.

Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя:

1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї. …

Важко собі уявити Бандеру, який виступає на радіо Комінтерну, викриваючи людиноненависницьку суть комуністичної ідеології, а в цей час боївки СБ пікетують Львівський обком з вимогою прийняття нової редакції «Закону про вибори», бо старий Закон не гарантує проходження бандерівської фракції у ВР та подолання 5% бар”єру.

Уявіть собі картинку.Диктор Левітан ,презентуючи гостя студії , звертається до слухачів-Сьогодні у нас в гостях, голова позапарламентської партії, яка, я так сподіваюся, скоро буде представлена у ВР, Степан Бандера…

Але змінюються часи , змінюються люди , які сповідують чи то заробляють сповідуючи націоналістичну ідеологію.Націоналізм став салонним,гламурним. Бандера став бронзовим та зручним, прикрашаючи собою площі міст .

Націоналізм тепер має ознаки парламентської , популістської ідеології.

Замість кроків та дій , які б привели до повалення режиму , від лідера «націоналістів « Тягнибока , ми чуємо нарікання щодо відсутності революційної ситуації.Закиди ці робляться у студії чергового « Окупант ТВ», де гнівно витріщивши очі , у чітко відведений диктором-жидом час,лідер проситься до корита -ВР.

Хотів би нагадати лідеру вірш В.Симоненко:

Вас, як прапор, підніма людина

В боротьбі за правду проти тьми.

Генії! Безсмертні! На коліна

Станьте перед смертними людьми.

Я хотів би сподіватися , що в той момент, коли лідер опуститься на коліна перед смертними, своїми виборцями, які підняли його , як прапор боротьби, не пролунає постріл у потилицю лідера за зраду національних інтересів .

Д.Снєгирьов