Справу “Бєлий-Шевчук” завершено. Одну з…

Сьогодні суддя Суворовського районного суду О.В.Слюсаренко здійснила маленький професійний подвиг – зберігла рештки віри у можливості справедливого правосуддя в Україні.

У справі побиття  громадського діяча, правозахисника та журналіста Д.Бєлого під час минулорічного так званого звіту міського голови перед громадою винесено вирок, підприємця, а нині – депутата міськради від Партії регіонів,  В.Шевчука визнано винним, йому присуджено виплату штрафу та відшкодування збитків.

Резолютивна частина вироку:

Натомість, В.Шевчук своєї вини досі не визнає й продовжує наполегливо ставити ситуацію з ніг на голову – на дорозслідуванні в прокуратурі знаходиться справа що  була відкрита по зустрічному позову Шевчука на нібито його побиття.  Тож,  варто також очікувати й апеляції на сьогоднішній вирок суду.

Тим часом давно минув рік після щорічного звіту міського голови, а на новий, цьогорічний звіт, жодних натяків досі немає.

 

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.