Не дай бику вкрасти Європу!

Усім небайдужим громадянам України, діячам культури, мистецтва і науки, громадським та молодіжним організаціям, політичним партіям

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Панове!

Останні події в Україні, зокрема, безпрецедентний у своїй антидемократичності та цинізмові новий процес і новий арешт Юлії Тимошенко поставили під загрозу зриву запланований на 19 грудня саміт Україна – ЄС.

Ми, громадяни України, які об’єдналися в громадський рух “Ми – європейці”, розглядаємо ці події як провокацію антиєвропейських сил, як всередині України, так і за її межами, з метою домогтися скасування запланованого саміту України-ЄС і на цьому тлі змінити зовнішньополітичний вектор нашої країни у бік зближення та максимальної інтеграції України в економічний і політичний простір залишків колишнього СРСР.

Ми повідомляємо, що готуємо лист до лідерів Євросоюзу з проханням за жодних обставин не відміняти саміт, а використати проти українських владоможців точкові, але дієві санкції.

Ми звертаємося до всіх Вас із пропозицією: 18 грудня, напередодні запланованого саміту, провести масову акцію під умовною назвою “Не дай бику вкрасти Європу”. У назві акції використана алегорія з давньогрецького міфу про Зевса і Європу.

Місце і час проведення акції: 18.12.2011, 12.00-14.00, Київ, Михайлівська площа. Ми будемо раді, якщо подібні акції в той же час паралельно само організуються і в інших містах країни. Ми пропонуємо під час акції відмовитися від використання будь-якої партійної символіки, вітаються тільки державні прапори України і прапор ЄС.

Доля нашої країни сьогодні вирішується не в Росії, а тут, на наших очах. Ми повинні зрозуміти це і вимагати від влади виконання законів України, відмови від безпрецедентного порушення прав і свобод людини, послідовної позиції щодо євроінтеграції нашої країни.

Сьогодні ми звертаємося до всіх авторитетних людей України, громадських та молодіжних організацій, політичних партій, усіх тих, хто просто може допомогти в організації акції, з проханням надати нам будь-яку можливу підтримку. Ми просимо всіх небайдужих громадян просто прийти на Михайлівську площу, висловити свій протест проти спроб втягнути Україну в сферу впливу РФ і підтримати євроінтеграцію країни.

Ми повинні сказати владі, що не дозволимо, щоб якийсь бик вкрав Європу в українського народу!

З повагою,

Учасники руху “Ми – європейці”

09.12.2011

Джерело

3 Comments

  1. Po-pershe, text vyhliadae, yak anonimka, bo ote “My-europejci” ni pro szo ne hovoryt’. Prosto analoh do “moj adres ne dom, i ne ulica…”. Dali: tripotnia pro zahrozu demokratii v Ukrajini czerez uv’yaznennia shachrauvatoi i brechlyvoi Tymoshenko vzhe nabyla oskomynu: szo spil’noho mae nazvana damoczka z demokratieu? Po-trete, choczete v Europu, to j pyshit’ zaklyky do euronaczal’nykiv iz prochanniamy NEZVAZHAUCZY ni na szo, pryjniaty nas u Europu. I, po-czetverte: vy Lenina ne czytaly? Bo taky povodytysia, yak “korysni idioty” dlia tych, chto mrie trymaty Ukrajinu podali vid EU. Ne yasno? Vy zaraz ob’ektyvno diete PROTY Ukrajiny i na ruku vsiakym merkelsham, putinym i sarkozykam, yaki nu duzhe ne choczut’ odne z odnym posvarytysia czerez Ukrajinu.

  2. “Не дай бику вкрасти Європу” ? Це виглядає як якась повна дурня за сценарієм двійочників. Зевс – Бик не крав, а рятував Європу і був позитивним персонажем міфу. Бик символізує тварину, яка є мирною (не хижак). Бик завжди дбає про своє стадо і стає на його захист проти лютого звіра. Бик ніколи не краде. Не даремно в Індії та древній міфології бик – це священна тварина. Питання до авторів акції ? Кого биком називаєте ? У Вас є розум в голові – не могли нічого кращого придумати ? Назвіть його ( злочинного звіра – тоталітарну владу в Україні) краще тигром або сатаною, якщо ви психічно – адекватні люди. Для мене ясно, що це оплачена владою акція, мета якої відволікти увагу людей від політичних проблем і ще більше вивихнути мізки людям. По – друге: Європа ніколи не прийме Україну з її рівнем злочинності, рабським менталітетом, шизофренічним законодавством і злодійською владою. Інакше – це буде кінець Євросоюзу. Наразі вона тільки може зробити вигляд, що бере. Поки Народ не скине це новітнє Іго – навіть не мрійте.

  3. Викравши Європу. як наречену, бог Зевс тим самим наділив її особливим статусом – розумної розвинутої цивілізації на відміну від інших частин світу.

Kommentarerne er lukkede.