З третього світу – у перший

22 грудня о 18:00 в Единбурзькій бізнес-школі в Україні відбудеться презентація-дискусія другого тому мемуарів Лі Куан Ю «Сингапурська історія: із третього світу в перший».

За 40 років проведення ґрунтовних реформ Сингапур став країною, яка змогла перейти з третього світу у перший. Чи зможе пройти такий шлях Україна? Під час презентації учасники намагатимуться відповісти на питання, що потрібно зробити Україні та українцям, щоб втілити подібний стрибок. На презентації зберуться експерти, які спробують виробити подібну матрицю для України.

Подію організовують Единбурзька бізнес-школа в Україні, мистецька агенція «Наш Формат» та експертна компанія pro.mova.

 Формат події

Презентація проходитиме у форматі експертної дискусії з економістами, дослідниками, журналістами, бізнесменами та громадськими діячами.

 Учасники презентації

Віталій Сич, головний редактор журналу «Кореспондент» (модератор презентації)

Олексій Капуста, видавець книги в Україні

Влад Кириченко, співінвестор виходу книги в Україні, засновник мистецької агенції «Наш Формат»

Гліб Вишлінський, заступник директора GFK-Україна

Євген Глібовицький, керуючий партнер експертної компанії pro.mova

Іван Компан, партнер інвестиційної компанії Alecco Capital, тьютор курсу «Фінанси» в Единбурзькій бізнес-школі в Україні

Ольга Лень, редактор News.ru Україна

Оксана Нечипоренко, директор Департаменту рекрутингу та відносин зі студентами Единбурзької бізнес-школи в Україні

Іраклі Маткава, заступник міністра економіки та сталого розвитку Грузії (відеоінтерв’ю з Тбілісі)

Богдан Гаврилишин, видатний економіст, член Римського клубу, фундатор економічного форуму в Давосі (відеоінтерв’ю)

Аудиторія події:

Презентація буде цікава власникам бізнесів та топ-менеджерам українських та міжнародних компаній, інтелектуалам, економістам, журналістам, представникам громадських та політичних організацій та тим, хто зацікавлений у зазначеній темі.

 

Дата: четвер, 22 грудня 2011 року

Час: 18:00—20:00

Місце: Единбурзька бізнес-школа в Україні, Київ, вул. Довнар-Запольського, 9/10 (район станції метро «Лук’янівська»)

 

Умови участі: Безкоштовно, за умови підтвердженої реєстрації на поштову адресу lyudmila.yankina@pro-mova.com, вказавши своє ім’я, прізвище, організацію, яку представляєте, посаду, телефон та e-mail, чи за телефоном 050 56 83 303

 

Акредитація ЗМІ: alim.aliev@pro-mova.com

Онлайн-трансляцію можна переглянути за посиланням: http://platfor.ma/live/the-singapore-story/

Мемуари Лі Куан Ю «Сингапурська історія: із третього світу в перший»

Настільна книга політичних лідерів, президентів більшості провідних країн світу, книга, яка є своєрідним посібником «як збудувати державу з нуля», книга про унікальний, але визнаний світом досвід країни, яка спромоглася здійснити прорив – «із третього світу в перший».

Все це про книгу «Сингапурська історія: із третього світу в перший», мемуарів  Лі Куан Ю — міністра-ментора Сингапуру, про якого «залізна леді» Британії Маргарет Тетчер казала : «Будучи прем’єр-міністром, я читала й аналізувала кожну промову Лі Куан Ю. Він уміє розвіяти пропагандистський туман із унікальною якісністю висловити свої погляди на основні проблеми сучасності та шляхи їх розв’язання. Він жодного разу не помилявся».

Лі Куан Ю людина, яка фактично самотужки вивела Сингапур, який «викинули» у незалежність в 1965 році, до країн «золотого мільярду» – найбагатшої  частини людства. Сингапур, позбавлений будь-яких природних ресурсів, змушений навіть воду ввозити з-за кордону, і є чи не єдиною державою у світі, що здійснила такий стрімкий прорив у економіці.

Другий том мемуарів цього політика розповідає про конкретні механізми та кроки на шляху розвитку однієї з найбагатших економік світу.