Запоріжжя: підприємці мітингували з Дідом Морозом проти репресій бізнесу

httpv://www.youtube.com/watch?v=0nBPILyM2pw

На акцію мітингувальники привели Діда Мороза у масці Миколи Азарова. Гість приніс новорічні подарунки під ялинку для українських олігархів: долари, лімузини і вертольоти. А народові України порожній мішок і жебрацьку мисочку з копійками.

Дрібний бізнес протестує проти закону “Про внутрішню торгівлю”, що готується до розгляду Верховною Радою. У документі підприємці бачать економічні репресії та космічні штрафи.

“У 2012, якщо підуть штрафувати, то одним штрафом, навіть такий штраф, як 3400, вб’є кожного підприємця. Це просто йде знищення малого та середнього бізнесу, по-іншому я не назву. Просто знищення”, – вважає лідер об’єднання малого бізнесу Лідія Кривенко.

Підприємці кажуть, що новий закон може наробити лиха ще більше, ніж Податковий кодекс. Тому вимагають від парламенту і президента не допустити прийняття антинародних законопроектів.

“Зараз ведемо переговори з усіма областями, з усіма містами, щоб провести всеукраїнську акцію протесту. Якщо влада не почує, якщо буде також знущатися над людьми, вводити такі штрафи. Ми починаємо, оголошуємо таку війну за підприємців. За людей”, – заявив представник профспілки підприємців Володимир Коляка.

На так звану, війну з владою потрібні гроші, от підприємці і скидаються.

Джерело

 

1 Comment

  1. Якби запорізькі підприємці були дійсно українськими і запросили б Святого Миколая, а не москидного більшовицького дідка мороза, то, можливо, було б щось інше позитивне. Не можна вибороти Україну і себе в ній за допомогою чужинських, тим більше окупаційних, символів і уявлень.

Kommentarerne er lukkede.