Херсонские священники УПЦ МП хотят собственную парковку

Мода на персональные парковки все больше захватывает наш город. В след за автостоянкой для сотрудников офиса городской организации ПР, личную автостоянку захотели и служители религиозного культа.

Исполнительный комитет горсовета на своем заседании (его проведение планируется 21 февраля) рассмотрит проект решения, которым планируется создать до 21.02.2013 года на территории города специально оборудованную площадку для парковки транспортных средств на семь парковочных мест по адресу: ул. Перекопская, 13 (Свято – Екатерининский собор православной церкви Херсонской епархии).

Соответствующая информация размещена на официальном сайте горсовета в разделе доступ к публичной информации.

Члены исполкома хотят также определить ответственным за надлежащее санитарное состояние указанного площадки Свято – Екатерининский собор православной церкви Херсонской епархии (Коваль П.Н.).

Проект решения исполкома:

Про створення спеціально обладнаного
майданчика для паркування транспортних засобів
на території м. Херсона

Розглянувши листа настоятеля Свято – Єкатерининського собору Української православної церкви Херсонської єпархії протоієрея П. Коваля, зареєстрованого виконавчим органом міської ради 08.02.2011 за № 8-1213-17/15, відповідно до Положення про організацію паркування транспортних засобів на території м. Херсона, затвердженого рішенням міської ради від 26.04.2007 № 392, та Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342, керуючись підпунктом 4 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Створити до 21.02.2013 на території міста спеціально обладнаний майданчик для паркування транспортних засобів на сім паркувальних місць за адресою: вул. Перекопська, 13.
2. Визначити оператором та відповідальним за належний санітарний стан указаного майданчика Свято – Єкатерининський собор православної церкви Херсонської єпархії (Коваль П.М.).
3. Комунальному підприємству «Сервіс – Центр» взяти на облік спеціально обладнаний майданчик для паркування транспортних засобів.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на директора КП «Сервіс-Центр» Грибуна І.В.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника  міського голови Ярошевського В.І.

Міський голова

В.В.Сальдо

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.