Захаров: Зараз робиться все, аби вбити Луценка

Для життя екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка є загроза у будь-якій колонії.

Про це у коментарі сказав правозахисник Євген Захаров, пише Gazeta.ua.

“Колишній міліціонер не може знаходитися у звичайній колонії, де відбувають строк засуджені кримінальники. У Менській колонії Чернігівської області Луценко також не може бути, адже там багато людей, які туди потрапили через його зусилля, аби не було катувань у міліції”, – заявив правозахисник.

“Поки що він буде перебувати в СІЗО, бо рішення суду не набуло законної сили і буде апеляція. Що буде далі – невідомо”, – зауважив Захаров.

За його словами, зараз робитися все, аби вбити екс-міністра.

“Якщо і були випадки вбивств у цій колонії, то казали: це відбулося через проблеми зі здоров’ям. Такі речі не розслідують. В моїй практиці були смерті людей у місцях відбування покарань, коли засуджених вбивали, а говорили, що так сталося через стан здоров’я”, – зазначив правозахисник.

Як відомо, 27 лютого Луценка було засуджено до 4 років позбавлення волі з конфіскацією особистого майна.

Адвокати збираються оскаржити це рішення в Апеляційному суді.

Українська Правда

1 Comment

  1. Я не дуже розумію, що за психоз оснаннім часом навколо Луценка? Чим він був корисний для України ? Я нічого крім його п’яних вчинків ( як не морду комусь б’є, то в аеропортах німецьких бушує…) не запамятав… Можливо ще збільшення штрафів, спробу ввести “захмарну” ціну на техогляд – за його керівництва…
    А раз злочинець – нехай посидить. Закон один для всіх – бандитам тюрми… :).

Kommentarerne er lukkede.