Біля Нафтогазу Беркут напав на мирне зібрання з наметами (+відео)

На сполох забила Oksana Piddubna

Друзі, журналісти.біля нафтогазу( хмельницького,6) міліція і беркут оточила мирне зібрання, беркут б’є активістів!

Сьогодні активісти Демократичного Альянсу та представники рухів “Ми – Європейці” та САМ розпочали акцію “Нафтогаз – корупційна діра”, оскільки компанія відмовилася надати план дежавних закупівель на 2012 рік на вимогу пікетувальників, вони вирішили розбити там наметове містечко.

При спробі поставити на тротуарі намети втрутився “Беркут” і став застосовувати силу до мітингуючих.

Хронологія подій (звідси https://www.facebook.com/DemAlliance)

Намагались поставити перший намет. Міліція вириває його з рук, мотивуючи порушення правил Благоустрою м. Київа, п.13: ПРОВЕДЕННЯ РОБІТ НА ПІДЗЕМНИХ ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖАХ, СПОРУДАХ ТА НАДЗЕМНОМУ ІНЖЕНЕРНОМУ ОБЛАДНАННІ ТА БЛАГОУСТРОЮ НА БУДІВЕЛЬНИХ МАЙДАНЧИКАХ (точна назва з сайту КМР)

Намагались поставити другий намет поруч. Тут же набігло втричі більше Берекутівців. Це було передбачено, наші хлопці сковали себе ланцюгом, тому витягти їх по-одному у міліції не виходить.

Тільки що один з наметів у нас вихопили з рук, хлопці намагались перешкодити лягати під ноги Беркуту. Але все ж таки його забрали.

Не дивлячись на те, що нас оточує не один десяток міліції, за крадіжку намету ми викликали міліцію. Ірина Земляна пише заяву. Другий намет порвано.

(оновлюється)

А починалося все спокійно і мирно.

 

А дійшло до такого

httpv://www.youtube.com/watch?v=MBBeZj2Et0Y

1 Comment

  1. Ірина Земляна пише заяву? Другий намет порвано? Ха, розсмішили. У вас вибору немає просто. Клоуни.

Kommentarerne er lukkede.