Конкурс на кращий логотип та слоган для районної екологічної акції

Серед дітей та молоді оголошується конкурс на кращий логотип та слоган для районної екологічної акції з озеленення та благоустрою, яка відбудеться у квітні-травні в рамках проекту “Молодіжні екологічні ініціативи в 4 громадах Білозерського району Херсонської області”, що реалізується Білозерським Молодіжним центром регіонального розвитку за підтримки Антикризової програми Міжнародного Фонду Відродження.
До участі у конкурсі запрошуються не лише діти та молодь з Білозерського району Херсонської області, конкурс відкритий для учасників зі всієї України.
Мета конкурсу – розробити символіку для щорічної весняної молодіжної районної акції по благоустрою території (озеленення та благоустрій парків, дитячих майданчиків, стадіонів тощо). Дітям та молоді пропонується відобразити своє бачення та розуміння екологічної культури, ставлення молоді до навколишнього середовища. Логотипи та слоган переможців конкурсу будуть розміщені на футболках та бейсболках для учасників екологічних акцій, також переможці отримають подарунки від організаторів.
Логотипи мають подаватися на конкурс у форматах jpeg, pdf, cdr.
Також логотипи можуть бути намальовані від руки та скановані.

Конкурсні роботи до 08 квітня необхідно надіслати або на електронну пошту mcrr-bilozerka@i.ua з поміткою «Конкурс символіки для екологічної акції», або в альбом в групі Вконтакте http://vk.com/club20652596, або поштою до Молодіжного центру регіонального розвитку за адресою: Білозерка,
вул.К.Маркса, 98, офіс №1, довідки за тел. 33768.

***
Місією Молодіжного центру регіонального розвитку є становлення демократичних цінностей та громадянського суспільства в Україн: http://bilozerka-moloda.org.ua/
Антикризова гуманітарна програма надає підтримку соціальним, культурницьким і гуманітарним проектам, націленим на збереження освітніх і оздоровчих програм для дітей і молоді з сільської місцевості та депресивних регіонів, а також на збереження селищних культурницьких інституцій, перетворення їх на центри громадської активності та дитячої позашкільної зайнятості.Сайт: www.irf.ua.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.