Що буде з українською вищою освітою завтра?

Який її сучасний стан? Які проблеми заважають розвитку українського людського капіталу? Який закон потрібен Україні, коли їх лише у Верховній Раді вже зареєстровано три, а ще один, розроблений створеною за дорученням Прем’єр-міністра робочою групою, знаходиться на розгляді в Кабіменті Міністрів України?

На всі ці та інші актуальні для розвитку вищої освіти питання покликаний відповісти круглий стіл “Законодавче забезпечення реформування вишої освіти в Україні”, який відбудеться 27 березня з 10.00 до 14.00 у Києві в інформаційному агентстві “Укрінформ” (вул. Богдана Хмельницького, 8/16) за участі усіх зацікавлених сторін — представників Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та інших органів державної влади, авторів усіх чотирьох законопроектів (в т. ч. народних депутатів України Юрія Мірошніченка, Лесі Оробець), Національної Академії Наук України і Національної академії педагогічних наук України, ректорів вищих навчальних закладів (в т. ч. голови Робочої групи з розробки нового законопроекту М. Згуровського), Представництва Європейського Союзу в Україні, провідних українських експертів, лідерів студентського самоврядування та організаторів численних студентських протестів.

Круглий стіл організований Програмою сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (USETI Legacy Alliance), Міжнародним фондом “Відродження” та Національним Темпус-офісом в Україні.

Детальна інформація за тел.: 063-602-66-94 (з 9.00 до 23.00)