Тендери в тінь, гроші на підкуп виборців?

 Громадське Партнерство «За доброчесні державні закупівлі в Україні», громадські рухи ЧЕСНО та «Ми – європейці» 13 березня 2012 року (у вівторок) о 9.30 біля Верховної Ради України (з боку Маріїнського парку) проведуть вуличну акцію під назвою «Тендери в тінь, гроші на підкуп виборців?».

Мета акції – висловити свій протест проти сповненого корупційними ризиками законопроекту № 9634 “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань державних закупівель”, який був ухвалений у першому читанні 9 лютого 2012, а також вручити відповідне звернення депутатам Верховної Ради.

Учасники акції у формі перформенсу продемонструють, як гроші платників податків через недоброчесні процедури державних закупівель зникають у кишенях можновладців, щоб потім бути використаними для купівлі голосів українців під час виборів.
Цим самим організатори акції хочуть підкреслити, що у випадку прийняття законопроекту, депутати створять комфортні умови для привласнення коштів через корупційні схеми.

Організатори закликають усіх небайдужих громадян приєднатися до ініціативи та сказати вголос власне рішуче «Ні!» тендерній корупції в Україні.

Більше інформації:
Секретаріат громадського Партнерства
«За доброчесні державні закупівлі в Україні»
Оксана Якуніна, 066 32-20-987, yakunina@toro.org.ua
Рух “Ми – європейці”
Вікторія Світлова, 050 669 52 29

Подія у Фейсбуці – тут