В четвер мешканці Миколаєва вимагатимуть справедливої кари для гвалтівників

У четвер жителі Миколаєва о 16:00 мають намір провести мітинг-протест у зв’язку з наругою й спробою вбивства 19-річної дівчини, а також інформацією в ЗМІ про те, що один з гвалтівників є дитиною колишнього високопоставленого чиновника і тому справу намагаються спустити на гальмах. Люди вимагають провести ретельне розслідування й покарати винних. На тлі цієї події люди також мають намір протестувати проти “беззаконня в країні”.

Постраждала Оксана Макар познайомилася з двома хлопцями у розважальному закладі ще 10 березня. Проводжаючи її додому, ті запропонували зайти в гості до свого товариша і дівчина погодилася. Уже в квартирі її згвалтували. Після чого задушили і, вважаючи мертвою, намагалися спалити на будівельному майданчику неподалік.

Стони дівчини почув перехожий, який і викликав міліцію. Зараз її госпіталізували з опіками всього тіла. Стан постраждалої важкий, лікарям довелося ампутувати дівчині праву руку й обидві ступні. Лікарі кажуть, що у дівчини не багато шансів на порятунок.

Правоохоронці тим часом запевняють, що всі троє підозрюваних затримані, а також заперечують інформацію місцевих ЗМІ, що двох з них відпустили на підписку про невиїзд. У місті подейкують, що підозрювані є дітьми впливових у місті осіб. А постраждалу дівчину, яка перебуває у свідомості навіть не опитали. Проте в прокуратурі ці чутки не коментують. Запевняють, всі троє підозрюваних знаходяться в СІЗО й чекають на рішення суду.

Тим часом в інтернет потрапили дані про передбачуваних гвалтівників. Зокрема в мережі з’явилися імена та прізвища підозрюваних, їх фотографії, а також домашні адреси. Повідомляється також, що мати одного з них займала посаду керівника райдержадміністрації.

http://news.liga.net

Листівка на мітинг
Листівка на мітинг