Юрій Луканов: Для придуркуватої європейської дипломатні

Пришелепуваті європейці придуркувато кліпають очима і наголошують ,що оте парафування злощасної угоди про асоціацію між Україною і Європейським союзом,яке відбувається сьогодні, є лише технічним актом. Європейська дипломатня неофіційно збирає журналістів і слізно молить розповісти народу про те, що, бляха-муха, жодної політики за парафуванням не стоїть і що вони продовжують тупо трахати українську владу на предмет справедливого суду для колишньої газової принцеси і її побратимів.

Тому-то парафуватимуть як бідні родичі – тихо, скромно, без шуму, без преси і навіть ніхто не набухається,бо без фуршету. Не хочуть,щоб справжній пацан Вітьок Янукович був при цих ділах і на них піарився, світив свій фейс у образі натурального європеоїда.

А справжні пацани дивляться на європейців як на тих,ким вони є насправді,тобто як на придурків,і мають їх собі в дупі. Щоб я здох, якщо так не буде, але пацани без зайвої запари таки виколупають з носа цілу виставу. Там того парафування як кіт наплакав – з 1500 сторінок буде парафовано лише 160, тобто ще лабати і лабати. Але пацани розкажуть лохторату,що то є справжній геополітичний прорив.

Не вірите? Так було ж з Обамою. Зустрілися десь у коридорі,спасибі,хоч не в курилці. Потеревенили тіпа «Хав аре ю,Барак?»,«Я ем фан,Віктор. Енд ю?». «Ай ем велкам ін Юкрейн ю». «О,сенкю».

А патякають тепер з Банкової, що не три хвилини вони балакали, а двадцять п’ять. Дивно, що ніяких угод не підписали. А то могли б, як у Харкові, якусь там бамагу накатати, на коліні підписати, в Раді мандюлів виділити і пару щелеп вивернути лохам з опозиції , щоб не заважали ратифікувати. І ратифікувати одночасно з Сенатом. Про що угода? Ну там про наприклад, про довічну шарову оренду Хрещатика для америкосів. Крим же Раші віддали. Так чим америкоси гірші?

https://maidan.org.ua/blogs/lukanov/?p=1062