Протестанти замінять Аделаджу?

Третього квітня непомітно для більшості мешканців столиці і столичних ЗМІ минула доленосна для Києва дата – залишилось рівно 2 місяці до дня, коли спливуть повноваження мера всіх киян – Леоніда Космоса Черновецького. Тобто ми впевненою ходою наближаємося до виборів столичного міського голови.

Діючий глава КМДА попри свої незчисленні «успіхи» – відкриття естокад (призначення яких – безперешкодний проїзд чиновництва з Конча-Заспи до Печерських пагорбів), розрізання урочистих стрічок де це тільки можливо, саморекламу на тлі куплених за податки киян автобусів та тролейбусів – не до кінця впевнений, що киянам вдасться задурити голову і вони на виборах міського голови забудуть про неприбраний сніг взимку, про ями на дорогах, про неприбране тижнями сміття, про відібране у них регіональною владою місцеве самоврядування і віддадуть свої голоси саме йому – екс-КДБшнику (хоча «екс» у них не буває), що позиціонує себе, як черговий «крепкий хозяйственник» (нагадаю, що один «крепкий хозяйственник» у нас обіймає посаду президента країни).

Як кияни добре пам‘ятають, вибори за участі Л.М. Черновецького та його «молодої команди» завжди відзначалися роздачею слонів, гречки, кільки в томатному соусі, а також активною участю у виборчому процесі членів секти харизматів «Посольство Боже» під керівництво засл. артиста Республіки Нігерія, виконавця пісень та танців народів світу, пастора Сандея Аделаджі. Враховуючи кількість вірних секти танцюючого проповідника, можна сказати, що більшість столичних ДВК мали в своєму складі його відданих представників. Ці віддані своєму пастору члени ДВК + нагодовані Льоніною гречкою «в‘язані берети» і забезпечили перемогу «Космоса» у столичних перегонах.

Олександр Павлович, із притаманною чекістам спритністю, вирішив використати досвід свого «папєрєдніка» і звернутися по допомогу до пасторів. Але ж співучий Сандей чи то сидить, чи то побіг десь – коротше, на Аделаджу надії немає. Але це не біда – вихід був швидко знайдений. І ось нещодавно у Києві, на Подолі, на вул. Щекавицький в одному з найбільших протестантських молитовних домів відбувається зустріч «крепкого чекіста» з пасторами всіх протестантських церков столиці. Логіка голови КМДА по-сов‘єтські проста і по-регіональному топорна: пастор – це все одно, що керівник. Домовлюсь з пасторами, тоді вони накажуть своїм вірним голосувати за мене … ну, як в Печерській Лаврі настоятель Павло за Януковича голосувати наказував.
Чого тільки не обіцяв протестантським пасторам член регіональної вертикалі влади! І просто абстрактне сприяння, і вирішення земельних питань під побудову молитовних домів, і доступ до столичних ЗМІ (всі пам‘ятають Аделаджу на ТРК «Київ»?) і навіть…. Ні про це не будемо писати. Чи був на цій зустрічі проповідник Церкви християн – баптистів Олександр Турчинов, чи задовольнили пасторів обіцянки кандидата в «мери усіх киян», чи домовились сторони про взаємовигідну підтримку чули лише товсті стіни молитовного дому. А кияни дізнаються про це ближче до виборів міського голови.
Втім вибори будуть хоч і веселі, але без особливого вибору, бо обирати прийдеться в кращому випадку між чекістом та чемпіоном……

2 Comments

  1. Забыли написать.Арестованная компания”Кингс Кепитал”была 5 октября2008г.Кот.возглавлял. Сандей Аделаджа.
    А в марте2009года. советник президента.вручил Сандею грамоту.”від Януковича -за великі досягнення перед Україною. і подяку.”За что????ЗА то. что народ смог надурить.
    И сегодня 5 смертей на шее Сандея-самогубство.от кот. он откупится.Ведь в Нигерии
    счёт в банке, увеличелся на 5.8 мл.дол.И ему ещё твари, Янукович предложил в МЧС
    должность.председателем связи.но так как он подследственный.назначили его помощника. пастыря….на сайте всё есть.

    • вы можете представить доказательства того что сандей возглавлял кингс кепитал,
      вы были в нигерии и видели этот счет.
      подяка була за тисячі спасенних людей від наркоманії та алкоголізму,я знаю особисто таких людей, також я особисто спілкувався з сандеєм, поспілкуйтесь особисто з ним і ви,татьяна і нерозповсюджуйте неперевірені плітки.
      я думаю вас грамотою президент не нагороджував.
      я думаю що людина, яка людину називає твариною, опускається на рівень тварини.

Kommentarerne er lukkede.