“Братва” пострєляла друґ друґа”? Бєспрєдєльниє 90-є повертаються? Покращення наступило! Алілуя!

Сьогодні після обіду у Шевченківському районі Києва на розі вулиць Павлівської та Дмитрівської сталася перестрілка, внаслідок якої є потерпілі.

міліція

Міліція працює на місці інциденту

Про це УНІАН повідомило інформоване джерело у правоохоронних органах, зазначивши, що на місце події виїхали працівники міліції та прокуратури.

У свою чергу у столичному главку міліції підтвердили інформацію про інцидент, зауваживши, що двоє громадян після обіду отримали в одному з банків гроші, які перевозили в автомобілі ВАЗ-2110. Як зазначили у міліції, близько 16.30 автомобіль потрапив у дорожній затор. Скориставшись проблемою в русі транспортного засобу, до нього підбігли двоє невідомих, між ними та особами, які перебували в автомобілі, виник конфлікт, розв’язкою якого стала перестрілка.

«Невідомі особи з травматичної зброї почали стріляти у водія та пасажира легковика, після чого, не забравши гроші, втекли з місця події», – зазначив співрозмовник агентства, зауваживши, що водія легковика госпіталізовано, пасажир отримав на місці медичну допомогу й від госпіталізації відмовився.

http://www.unian.ua/news/504280-u-kievi-sered-bilogo-dnya-rozstrilyali-avto.html