Квест героїчними місцями Києва “Знай наших”

26 травня Молодіжний Націоналістичний Конгрес запрошує молодь взяти участь у квесті героїчними місцями Києва «Знай наших». Захід присвячений відзначенню Дня Героїв, який традиційно святкується 23 травня.

Під час квесту команда учасників має виконати 15 цікавих завдань на кмітливість, фізичну вправність, знання історії України, історичних місць центру Києва, а також виконати еко-складову змагання. Перемогу здобуває команда, яка виконає найбільшу кільскість завдань за найменший час.

Для проходження квесту вам знадобиться фотоапарат, мобільний телефон, гарний настрій та запас енергії на 4 години.

Початок змагання: 11:00

Збір: м.Золоті Ворота (біля пам’ятника Ярославу Мудрому)

Умови участі:

Команди для участі у квесті повинні заповнити анкету он-лайн чи надіслати її на скриньку kyiv@mnk.org.ua не пізніше ніж 24 травня 2012 року.

Вік: 14-28 років.

Команда – 4 чол.

Переможці квесту отримають цінні подарунки!

Поспішай! Кількість команд – обмежена!

Контакти: 096 188 37 93 Іван

Довідка:

Свято Героїв відзначають вже 70 років. У 1941 році Другий Великий Збір Організації Українських Націоналістів постановив відзначення 23 травня як Свята Героїв. Воно було покликане відродити в українців героїчний дух минулих поколінь.

Саме в травні віддали своє життя у визвольній боротьбі такі кращі сини України в ХХ столітті:

3 травня 1924 року – головний ідеолог державної самостійності України початку ХХ століття – Микола Міхновський;

25 травня 1926 року – головний провідник української національно-визвольної боротьби 1917-21 років – Симон Петлюра;

23 травня 1938 року – засновник і провідник ОУН – Євген Коновалець.

В роки німецької, а згодом радянської окупації це свято відзначалося у підпіллі. Із проголошення незалежности України його святкування відновлено.

Подія в Фейсбуці – тут

1 Comment

  1. СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
    Вітаю Вас усіх, шановні організатори та учасники надзвичайно важливого національно патріотичного заходу Квесту “За наших”! Дозвольте побажати успішного його проведення та море відчуття, що своєю участю Ви причинилися до новітньої історії України. Лише таким чином ми крок за кроком зможемо відстояти своє право на свою Державу. Божої ласки та щедрот. ВИ НАША ГОРДІСТЬ, НАДІЯ І МАЙБУТНЄ. Без перебільшення ВИ НАШІ ГЕРОЇ, бо своєю твердою життєвою позицією продовжуєте справу тих, хто віддав своє життя без вагань за ідею України.

Kommentarerne er lukkede.