У ТРЦ “Fabrika” проблема з дахом

 

В неділю, 20 травня 2012 року подзвонили друзі і повідомили, що на  “Фабриці”після сильної зливи  обвалився дах “Сільпо”.  Хоча вже було пізнувато (пів восьмої вечора) ми з подругою вирішили вперше (!) відвідати пресловуту Фабрику. Для початку розпитали молодих людей, які біля ТРЦ каталися на роликах і ті підтвердили, що вдень не працювали всі каси “Сільпо” бо “что-то с  крышей случилось от дождя”.  Далі,  зустрівши в “Сільпо” наших друзів, довідалися, що на  ТРЦ “Fabrika” під стелею проходять спеціальні труби , наповнені водою на випадок пожежі.

Стеля сама по собі в багатьох місцях намокає, а в цей день був сильний дощ і незрозуміло як, але в рибному відділі в люстри набралася вода, саме тому стирчать обрізані провода під стелею, а рибку прийшлося евакуювати з холодильників.
А взагалі , стеля справляє гнітюче враження : в основному на чорному фоні  труби різного калібру.”Цікава ” задумка, якщо  взяти до уваги той факт, що на фоні  такої стелі поставили обеліски в пам’ять про загибле підприємство -гігант ХБК. Вічная пам’ять Херсонському бавовняному комбінату.
Доречним буде час від часу вшановувати знищені тисячі робочих місць і вітчизняного виробника покладанням квітів до обеліску.

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.