“Захисти свою мову!” Фото з акції у Києві на захист української мови. 05.06.12

Сьогодні у Києві – ініційована кількома громадськими організаціями акція на захист української мови, проти “язичного” законопроекту Колесніченка – Ківалова. Фото – до вашої уваги.

p.s. Знову відзначилися “владоохоронці”.

Спочатку протестну акцію і масовку звезених “регіоналами” майданарбайтерів розділили кордоном і щитами так, що противники мовної диверсії опинилися на вулиці Грушевського куди нижче Верхоради, перед якої вимахували біло-блакитними фофудьями майданарбайтери (слід сподіватися, їм вистачить на пиво і до пива – залляти совість, якщо у когось там вона проглядається).При тому, що організатори протестної акції подавали заявку на її проведення на всій вулиці Грушевського.

Потім вистрибнув “Беркут”, котрий не лише, як виглядало, застосував “спецзасоби” під час навряд чи спонтанної штовханини на одному з флангів протестної акції, але й, вишикувавшись у шось штибу македонської фаланги у кілька шеренг, абсолютно невиправдано і безглуздо брутально притискав мирних громадян, серед яких були і жінки і люди похилого віку, до автобусу з “озвучкою” (слід сподіватися, хтось з “героїв” отримав садистське задоволення та/чи премію).

Олександр Северин