Масовий вихід з лав Києво-Святошинської районної організації ВО “Свобода”

На загальних зборах Києво-Святошинської районної організації ВО “Свобода”, що відбулися у селі Софіївська Борщагівка 27.06.2012 (почалися о 18-00) і на яких були присутні Голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок, його заступник Андрій Мохник та голова Київської обласної організації ВО “Свобода” Святослав Ханенко, члени Боярської міської організації ВО “Свобода” (15 осіб), що входить до названої районної організації, подали заяви на вихід з ВО “Свобода”.

Решта членів організації (4 особи), що з різних причин були відсутні на зборах, у телефонному режимі виявили готовність приєднатися до своїх побратимів.

У заяві голови Боярської районної організації ВО “Свобода” Сергія Коваленка написано:

“Цим повідомляю, що відмовляюся від членства у Всеукраїнському Об’єднанні “Свобода” у зв’язку з категоричною незгодою з кадровою політикою її керівництва, яка, на мою думку, не відповідає програмним засадам, декларованим ВО “Свобода” під назвою “Програма захисту українців”.

Недовіра, висловлена очолюваною мною Боярською міською організацією ВО “Свобода” голові Києво-Святошинської районної організації ВО “Свобода” Анатолію Ковінченку у жовтні 2011 р., не дістала належної оцінки з боку керівництва ВО “Свобода”.

У зв’язку з притлумленим конфліктом, що виник внаслідок небажання керівництва ВО “Свобода” розглядати заяви нашої організації по суті, та подальших спроб голови Київської обласної організації ВО “Свобода” Святослава Ханенка локалізувати конфлікт маніпулятивними методами можу припустити, що в Київській обласній організації ВО “Свобода” панує атмосфера внутрішньої корупції.

У зв’язку з цим вважаю неможливим своє подальше перебування в ВО “Свобода”.

Опубліковано у Українські новини |