Після того, як пішли політики. День третій. Херсон

Підсумки сьогоднішнього дня: люди однаково обурюються й зведенням паркану невідомими особами  з невідомими намірами посеред центральної вулиці:

й переслідуваннями каналу ТВі:

й утисками української мови:

Навіть ті, хто раніше нічого не знали про канал ТВі, готові підтримати ЗМІ суто заради свободи слова. Нових глядачів каналу тепер точно буде більше.

Героями дня вчергове стали діти.

У хлопчика (в центрі) був день народження і дуже подобалися призи. Але віршик згадати не зміг. Пообіцяв в неділю вдень підготуватися і ввечері прийти знову зі всією чималенькою компанією з мам, сестричок та братиків.

Оля наразі є найстаршою учасницею конкурсу серед дівчат:

Оля сміливо витримала прискіпливе око камери:

Данило з мамою і татом приїхали з Миколаєва. Данилко силився-силився згадати вірш – не зміг. Так і пішли.
Та за кілька хвилин – повертаються із батьком.
Вгадайте, що виконував Данило?

Так що, приходьте – поспіваємо.

Доречі, одна відвідувачка зізналася: Перший раз йти – якось ніяково. І незвично. Але всього після години перебування біля намету з’являється впевнене бажання неодмінно прийти наступного дня.

Не зволікайте – приходьте вже зараз!

Єдине, кого так і не побачили поблизу намету – це доблєстна комісія з визначення збитків Херсонської міської ради, яка яскраво відзначилася боротьбою за права пошкодженої тротуарної плитки всього кількома кварталами нижче по тому самому проспекту. Псування асфальту і встановлення паркану невідомими людьми без наявності обов’язкового у таких випадках інформаційного стенду відповідні служби не цікавить. Мабуть, й так добре знають хто, за що і як?

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.