Племінник Герман побив вагітну дружину, двох дівчат і міліцію. Порушено справу

Проти племінника радника президента Ганни Герман Олега Бокала порушено кримінальну справу.

Про це агентству ZIK повідомили джерела у правоохоронних органах.

Стаття 296 ч.4 ККУ, за якою порушено кримінальну справу, карається позбавленням волі на термін від трьох до семи років – це хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Водночас видання, яке пов’язують з Герман – Українські національні новини, повідомляє, що проти Бокала та його охорони порушено кримінальну справу за статтею 296 ч.1 “Хуліганство”.

Ця стаття є набагато легшою, карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до шести місяців, або обмеженням волі на термін до трьох років.

Джерела ZIK також повідомляють, що бійка з племінником Герман зав’язалася у власному нещодавно відкритому клубі чоловіка, на пр. Червоної Калини у Львові.

За словами джерела, Бокало почав бити свою вагітну дружину, повалив її на землю. Тоді за жінку заступилося двоє дівчат, які були при вході до клубу, вони також постраждали від дебошира.

Однак дружина Бокала не оцінила вчинку, та після інциденту заявила: “Ви ще не знаєте, з ким зв’язалися!”.

У працівника міліції, слідчої-жінки, на яку Бокало також підняв руку, окрім того – ображав, обзивав, на яку плював і на якій порвав форму, констатовано струс головного мозку та побої.

Окрім цього, троє працівників патрульно-постової служби написали рапорт про те, що їм нанесено тілесні ушкодження, одному з них накладено шви на обличчя.

Попри це, прокуратура Сихівського району досі не порушила кримінальну справу за фактом нападу на працівника міліції при виконанні службових обов’язків.

У понеділок вранці Сихівський районний суд обере міру запобіжного заходу для Бокала – це або взяття під варту, або ж підписка про невиїзд.

Примітно, що клуб Бокала і прокуратура Сихівського району знаходяться в одному приміщенні.

Українська Правда

1 Comment

  1. Дебошир? Бандит! Такий самий бандит, як і більшість у ПР. Дивуєтеся, що пробують “зам’яти” справу. КУДИ Ж ПРОЛУРАТУРА ПІДЕ МІСЦЯ ШУКАТИ? Тут, справджується прислів’я “СКАЧИ ВРАЖЕ ЯК ПАН КАЖЕ! А “ПАН” це з ГРЯЗІ В КНЯЗІ. Борони Боже такому дорватися до влади. Але і йому прийде кінець не тепер, то в четвер. Кривда не проходить безслідно.
    Прикро, що постраждали дівчата міліціонери. Видно, що не усі там ще “їхні”, бо мабуть, би не заступалися за оту “дружину”, що варта свого “чобота” з пари. МІЗЕРОТА!

Kommentarerne er lukkede.