жалібний день журналістів

жалібний день журналістів сьогодні: їх не пускали, били, розчаровували і таке інше. написав на одну зі скарг у fb комент, копіюю нам:

чуваки, насправді усе дуже просто: це ссср. як би ви не оминали тему люстрації, як би ви не звертали уваги на організовану кримінальну діяльність “колишньої” еліти кпсс-кгб-влксм – завжди будете на неї виходити і випробовувати на собі її методи.

що не дозволяє звернути вам свою увагу на кількість лєнінців у вищих ешелонах влади, а потім, відповідно, звернути увагу суспільства на цю фундаментальну проблему? гордість? страх?

які ви тоді журналісти чи громадяни, коли на першочергову проблему тупо закриваєте очі.

невже так приємно бігати від одного підсрачника до іншого по колу? вважати себе не журналістом для громадян, а для лєнінців з вру чи кму, чи чиєюсь іншою приватною власністю?

невже не простіше окреслити для суспільства одну, справжню, фундаментальну проблему і разом її побороти? без цих партій і об‘єднань. нам, громадянам.

просто, чесно і разом цей совок легко завалити. було б елементарне бажання позбавитися комплексу хом‘ячків.

http://on.fb.me/MTrS4X

p.s. рух чесно, до речі, не поганий. але знову ж таки – не дає відповіді для громадян: чому? коли б додали там фактаж по приналежності до хранителів прихованого ссср, відразу б усе стало на свої місця. без зайвих дискусій.