FAQ: Люстрації КОГО? Реституції ЧОГО? Лібералізації ЧОГО? Легалізації ЧОГО (КОГО?)

1. + 2. Держава Україна знаходиться під контролем організованої злочинної спецслужби прихованого СССР: політичний спектр партій рівномірно розподілений між партпрацівниками і гебістами (звичайно, плюс згенерований ними кримінал). Відповідно, це той тип людей, котрі виконують прохання-завдання совєтського центру з Москви.

Як приклад нормальної діяльності незалежної служби безпеки наведу звіт естонських спецслужб http://scr.bi/OxwR6M

Ліки: люстрація. Ефективність доведена у Східній Європі, Східній Німеччині. Грузія і Македонія нещодавно прийняли люстраційне законодавство. Усі закони чинні і діють нині. Архіви, котрі сховані за легендою у Москві, не потрібні, бо по-перше: багато хто не ховається і у офіційних біографіях прописує (дивіться .gov), по-друге: трудові книжки та інша бюрократична паперія.

Дуже орієнтовний список прізвищ наведено у дослідженні http://scr.bi/MHDF3B там же і переклад чеського люстраційного закону. Оригінал http://bit.ly/Mv5eda

Завдяки люстрації ми створимо умови для зміни влади: від організованої лєнінсько-совєтської злочинності до демократичного суспільства.

Стосовно реституції – де можна встановити справедливість, там то обов‘язково необхідно зробити. Багато нерухомості, землі було конфісковано совєтами. За умови доказів – повернути, або виплатити, або організувати оренду і так далі. Знову ж таки, велосипед вигадувати не потрібно, є ефективні приклади з Європи: Чехія, закон про повернення маєтків http://scr.bi/Nchgz4

3. Лібералізація – насамперед ведення бізнесу. Та ж сама Європа, де починають бізнес сьогодні вранці подзвонивши телефоном. Далі, свобода у різних площинах: культура, цитую поняття далі: “…почуття власної гідності, свободи слова, загальних прав людини, релігійної терпимості, недоторканності особистого життя, приватної власності, вільного ринку, рівності, правової держави, прозорості уряду, обмежень на державну владу, верховної влади народу, самовизначення нації, освіченої і розумної державної політики”.

4. Легалізація = декриміналізація. Іншими словами виведення з кримінального світу проституції, торгівлі наркотиками, зброєю.

Це були відповіді на запитання :

Taras Ratushnyy

Шановний Борисе,
люстрації КОГО?
Реституції ЧОГО?
лібералізації ЧОГО?
легалізації ЧОГО (КОГО?)

На зв‘язку,
Борис Чикулай
http://on.fb.me/MTrS4X