Галина Герега (округ №215) дістала киян своєю “щедрістю”! Кияни висловились…

В ніч на 9 серпня 2012 року невідомі мешканці Київського Лівобережжя у нестандартний спосіб висловили своє ставлення до ганебної практики підкупу виборців шляхом роздачі деякими кандидатами продпайків та показовим (під вибори і за раніше вкрадені в людей гроші) встановленням лавочок та баскетбольних кілець у дворах.

         На Лісовому масиві, Троєщині, Райдужному та Воскресенці місцеві мешканці обурені тим, що їх сприймають як бидло та вкотре перед виборами хочуть купити як товар за кілька кілограмів гречки та лавочку під під’їздом. Найголовніше – пробують купляти за в них же вкрадені гроші. Такі цинічні, протизаконні та відверто знущальні щодо людей методи «передвиборчої агітації» не можуть не викликати в народу обурення.

         Не дивно, що мова йде саме про вищеназвані місцевості Києва, адже там  від влади балотується секретар Київради Галина Герега, доларова мультимільонерша, власниця торгівельної мережі «Епіцентр», ставлениця сумнозвісного Леоніда Черновецького. Який, до слова, використовував такі самі методи підкупу під час виборів, за що киянам потім довелося дуже пожалкувати.

         Обурені таким ставлення до себе, мешканці Троєщини, Лісового, Райдужного та Воскресенки висловили все, що вони думають про Герегу та її жалюгідні подачки. На парканах з`явилися наступні написи: «Герега! Ти нас не купиш!», «Герега купляє людей за гречку», «Герега! Люди не товар!», «Герега=Черновецький», «Герега=Партія Регіонів» і т.д.

         Невідомі борці з підкупом виборців закликають усіх громадян не продавати себе та не віддавати жодного голосу «кандидатам», які вважають людей бидлом та намагаються купляти їх за в них же вкрадені гроші.

 

Джерело

* * *

Чи наслідують мешканці інших міст почин киян? Чи кульок з продуктами, вартістю в 30 – 70 гривень,– “ето наше всьо”?

3 Comments

  1. Ну откопала тетя “нычку” Космоса,(он то не ожидал, что и женя бросит и кресло отберут,готовился к переизбранию), так что ж теперь выбрасывать? А народ конечно гречихи уже наелся,вот и недоволен. Начни Грега раздавать “пайки” плиткой кафельной,обоями,да хотя бы кранами или замками, радость избирателя была бы безмерной.А так… просроченная гречка… неее,не прокатит.

  2. Єдина альтернатива тьоті Галі – кандидат від опозиції,активіст і борець за права киян, багаторічний член Батьківщини, вірний соратник Юлії Тимошенко – Владислав Вергун . Підтримаємо свого , це єдина реальна можливість не дати пройти кандидату від влади!!

  3. Галина Фёдоровна, не делайте глупостей.. Если придётся проводить повторное голосование – Ваше поражение будет однозначным, а разрыв намного большим. Сохраните хоть каплю своего самоуважения, проиграйте с честью

Kommentarerne er lukkede.