На Волині під час мітингу люди “взяли штурмом” обладміністрацію

У четвер, 16 серпня, селяни Ковельського, Ратнівського, Старовижівського та Шацького районів взяли Волинську ОДА «штурмом». Про це повідомляє місцеве видання Волнські новини.

Люди під час пікету під стінами ОДА  вимагали повернути 5 мільйонів гривень боргу за молоко, яке вони здали молокопереробним підприємствам  раніше.

Гучні скандування: «Геть молочну мафію!» в ОДА почули. До селян вийшов начальник управління АПК ОДА Юрій Горбенко. Однак, протестувальники хотіли зустрітися особисто з губернатором.

Мітингувальники зайшли в приміщення ОДА і вже там  дочекалися губернатора Бориса Клімчука. Коли той зайшов до зали, люди почали вигукувати: «Ганьба!».

Голова ОДА зазначив,  що це не його робота ‒шукати селянам ринок збуту молока і, між іншим, зауважував, що його основне завдання, як голови ОДА, ‒аби селяни були задоволені життям.

Дискусія тривала на підвищених тонах. Врешті, чиновники пообіцяли селянам що до 1 вересня молокопереробними повернуть частину заборгованих грошей. Селяни в свою чергу  пообіцяли, що якщо ситуація не зміниться – перекриватимуть  трасу Київ ‒Варшава.

1 Comment

  1. Да, моя робота- між іншим зауважувати про покращення, а не молоко.

Kommentarerne er lukkede.