То який Янукович бреше?

Цей:

Янукович вчить, як вибивати з бізнесменів “допомогу”

Президент Віктор Янукович закликав місцеву владу активніше залучати бізнес до реалізації різних соціальних проектів і проектів з розвитку міста.

Про це він сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Севастополя, повідомляє прес-служба президента.

“Зберіть бізнес, розподіліть – одні купили “швидкі допомоги”, інші нехай щось інше зроблять. Встановіть з ними такий діалог по соціальній відповідальності бізнесу”, – зазначив Янукович.

“На переконання президента, абсолютно нормальною є ситуація, коли держава під час реалізації тих чи інших проектів залучає до співпраці представників бізнесу та меценатів, таким чином надаючи їм можливість активно долучатись до розбудови рідного міста”, – цитує прес-служба президента.

“Завжди, в усі часи були меценати, і меценати вкладали кошти. Це абсолютно нормально”, – сказав Янукович.

Джерело

Чи цей:

Янукович заборонив тиснути на людей під час виборів

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності забезпечення вільного волевиявлення громадян і проведення чесних і демократичнихпарламентських виборів у жовтні поточного року.

 Про це Глава держави сказав під час наради з адміністративно-господарським активом Севастополя, повідомили в прес-службі глави держави.

 «Я хочу закликати вас, щоб ви дали людям можливість і створили умови, щоб люди могли зробити свій вибір. Ми в жодному разі не повинні тиснути на людей», – сказав Віктор Янукович.

 Глава держави висловив переконання, що владі необхідно бути максимально відкритою перед людьми, щоб до неї була довіра під час роботи і чергового виборчого процесу.

 Зокрема, зазначив Президент, необхідно проаналізувати стан справ в державі – що вдалося зробити і чого не вдалося. «Про це необхідно сказати людям, сказати правду, цього від нас чекають», – сказав Віктор Янукович.

Джерело

* * *

То який Янукович бреше?  Адже і перше, і друге він казав в одному місці і приблизно в один час.