В Новоград-Волинському “братками” завідує представник благодійного фонду Литвина?

Активісти кампанії “Помста за розкол країни” щойно знову викликали міліцію, оскільки невідомі, які протягом дня супроводжували їх в Новоград-Волинському, вкотре намагалися перешкодити поширенню листівок в місті.

Активісти повідомили, що після того, як вони наклеїли листівки  з бабусею, чий онук проголосував за Литвина, на дошку оголошень на одній з центральних вулиць Новоград-Волинського, невідомий молодик почав зривати поліграфію і погрожувати  їм, обіцяючи розбити відеотехніку та “розібратись” з ними самими, після чого викликав “підмогу”.  За декілька хвилин активістів оточила група з 10 людей спортивного вигляду.  Активісти викликали на місце подій  міліцію і зараз правоохоронці беруть пояснення в активістів та декількох молодиків, решта переслідувачів або перейшла на інший бік вулиці, або заховалась в найближчій підворотні.

При спілкуванні з невідомими один із них (той, що викликав “підкріплення”) зізнався, що він є представником організації “Майбутнє Полісся”. Як виявилось, ця організаціє є благодійним фондом Володимира Литвина .

На одного з молодиків – Чуракова Сергія Івановича активісти написали заяву про переслідування.

Джерело: Відсіч

1 Comment

  1. 100% это сучий братец Петя! Его улыбающееся рыло светится на этом сайте http://images.yandex.ua/yandsearch?rdrnd=966867&person=litvin_petr&img_url=novograd.osp-ua.info%2Fimage%2F2009%2F20082009%2Flyt_resize.jpg&pos=0&rpt=simage Петюньчик! Да ты настоящий бамбук! Зеленый и дикорастущий! Это же надо, в 38 лет генералом стать!!! Наверное за невероятные боевые заслуги: в атаку водил полки и дивизии, своей грудью закрывал амбразуру! А ведь если бы у тебя не было такого хитрожопого братца Володи посмотрел бы как ты гнил в звании майора в каком-нибудь украинском Забайкалье! Реально вы уже обнаглели, Литвины-бандиты и сволочи !

Kommentarerne er lukkede.