Активістам намагались перешкодити поширювати листівки з закликами не голосувати за Журавського

Як повідомляє інтернет-сайт “Вставай і дій”, сьогодні невідомі двічі нападали на активістів кампанії “Помста за розкол країни”, які поширюють у виборчому окрузі № 66 на Житомирщині листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та її кандидата-мажоритарника Віталія Журавського – автора сумнозвісного “законопроекту про наклеп” (проект Закону України ”Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини”).

Спочатку в Черняхові двоє невідомих намагалися відібрати листівки в дівчини-активістки, але змушені були ретируватись, коли на допомогу їй прийшли активісти-хлопці. Пізніше у Малині ця сама “парочка” напала на хлопця-волонтера, який у бійці з ними вивихнув собі палець, однак всі листівки зберіг й примусив нападників втікати.
Наразі поширення листівок триває.

Метою кампанії “Помста за розкол країни” є відсторонення від влади тих, хто замість того, щоб вирішувати економічні та соціальні проблеми, намагається розколоти країну та зіштовхнути лобами простих людей, які, незалежно від мови спілкування, однаково страждають від влаштованого їм нинішньою владою “покращення життя вже сьогодні”.

Приєднатися до кампанії можна, заповнивши анкету

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5577 2127 1645 8826 (Чулівська Ірина Костянтинівна)

Яндекс-гроші: 410011485041060

PayPal: Oksana24@live.com