Добкін на першому місці за кількістю закритих шкіл

У 2010 і 2012 роках Харківська область була лідером серед областей за кількістю ліквідованих шкіл.

Про це повідомляє «Главное».

За інформацією Оксани Дрепіної, заступника голови Луганської обласної організації «Східноукраїнський центр громадських ініціатив» (СЦГІ), у 2010 р. в Україні було закрито 115 шкіл (з них у Харківській області – 19), у 2011 р. – 213 шкіл (17 – на Харківщині). На початок вересня 2012 року ця цифра становить 73 загальноосвітніх навчальних заклади в Україні (15 – у Харківській обл.).

Ці дані отримані «Східноукраїнським центром громадських ініціатив» від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України у відповідь на серію інформаційних запитів.

Протягом року співробітники СЦГІ направили близько 200-х запитів на інформацію, присвячених різним аспектам проблеми ліквідації шкіл в Україні. В результаті отримали дані про кількість ліквідованих за останні 5 років шкіл (всього 632), з’ясували основні причини закриття і найбільш часті порушення при процедурі прийняття рішення про ліквідацію шкіл.

1 Comment

  1. Ви думаєте, Добкін і Кернес євреї? Далеко не так! Справжні євреї розумні, добрі і співчутливі люди. Вони на наших абсолютно не схожі. Навіть зовнішньо. Ні рисами обличчя, ні характерами. У Ізраїлі наших визнають, проте, зневажають.

Kommentarerne er lukkede.