Херсон: На підтримку ТВі

Сьогодні херсонці вдруге встали на захист ТВі.
Щоправда, судячи з підсумкового репортажу телеканалу, Херсон там знову могли й не помітити:

(Пряме посилання)

Можливо, в Херсоні нема кореспондентів ТВі, але там живуть люди, яким незалежний телеканал потрібний навть ще більше, аніж в містах мільйонниках – адже  й інтернет тут не настільки ще поширений, аби канал можна було дивитися онлайново, й серед місцевих каналів незалежності годі шукати…

Тож, херсонці дуже хотіли б, аби на улюбленому каналі повідомлення про акцію все ж таки прочитали і вдруге не трапилося б здивування на кшталт:

Ось прочитав,як люди нас захищали у Херсоні. Я навіть не знав про таку акцію. Дуже дякую цим нашим шанувальницям. І запрошуємо усіх на мітинг-концерт у суботу о 12.00 на Михайлівську площу.

Завдяки вже звичній для “Громадської студії” практиці, ми можемо продивитися й прослухати багато чого, що захотіли висловити сьогодні ті, хто прийшов на акцію з власної ініціативи.

Натомість подекуди відверто соромно стає за наших опозиціонерів, які дозволяють себе громадську акцію перетворювати на агітаційний майданчик та використовувати спільну біду начебто собі на користь. Хіба не розуміють, що таким чином налаштовують проти себе власних ж виборців?

І так само незрозумілою є позиція людей, які працюють журналістами і які не знайшли можливості у Міжнародний день солідарності журналістів вийти і підтримати своїх колег…

About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.