На Житомирщині відновлене кріпацтво. Кріпаками стали лікарі.

Отаке повідомлення прийшло на пошту Майдану. Оприлюднюємо без купюр.

Протягом останніх двох місяців лікарів житомирської обласної лікарні (кардіологів, травматологів , анестезіологів) заставляють безкоштовно у свій вихідний день їздити на супровід голови верховної Ради України Литвина В.М.

Поїздки організовує Головний лікар Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф С.О.Афонічкін з відома начальника УОЗ Житомирської ОДА Торбаса О.М. Виїзд здійснюється реанемобілем «Рено» . Виїзджає бригада у складі : анестезіолога , кардіолога , травматолога , фельдшера та водія . Деякі лікарі їздили 7-8 разів і не отримали за ці поїздки ні копійки . Супровід відбувається з 08-00 та до 22-00 . Були випадки , коли Литвин В.М. гуляв у ресторані, а лікарі сиділи у машині під рестораном по декілька годин до пізна . Додому повертались пізно вночі , а на наступний день йшли на роботу. Керівництво погрожує звільненням , якщо відмовишся від поїздки. За останні 2 місяці Литвин В.М. приїжджав близько 40 разів.

З 09.09.12 р поїздки відбуваються кожен день . Все вищеперераховане є відвертим використанням адміністративного ресурсу та розтратою державних коштів. Просимо оприлюднити інформацію та допомогти лікарям не бути заручниками у передвиборчій агітації Литвина В.М..У супроводі приймає участь спецпідрозділ «Беркут» , «Альфа» , ДАЇ , МНС, СБУ та інші . Задіяно близько 100 чоловік. У колоні близько 10 машин.

Всі ці люди їздять за Литвином В.М. з ранку до вечора по селам Червоноармійського, Н.Волинського, Баранівського та Ємільчинського районів .

1 Comment

  1. А це звична практика на Житомирщині. На кожні вибори лікарі їздять по селах, агітуючи за провладних кандидатів.

Kommentarerne er lukkede.