Тетяна Бахтєєва оплатила студентами свого виборчого округу “романтику”. Викладачі теж не погребували “шарой”.

Вчора, 12 вересня о 19:00, народний депутат і кандидат від Партії регіонів по мажоритарному округу №42 Тетяна Бахтеєва організувала студентам безкоштовний похід у дельфінарій. На виставу було запрошено студентів Донецького національного університету та Донецького державного університету управління.

Для студентів було організовано спеціальний показ нічного романтичного шоу з лазерною програмою, яке традиційно у дельфінарії демонструють тільки раз на тиждень – по суботах на 21:00. Квиток на нічне романтичне шоу коштує 120 гривень. Зала дельфінарії розрахована на 900 осіб. Проте, на сеансі для студентів людей було більше, бо виставу дивились і стоячи в проходах, і сидячи на сходах. Окрім студентів на виставі також були і викладачі, і декани факультетів.

Тетяна Бахтєєва є кандидатом від Партії регіонів по мажоритарному округу №42, до якого входять Ворошиловський та Калінінський райони, а також частина Куйбишевського району міста Донецька. Донецький національний університет та Донецький державний університет управління розташовані у Ворошиловському районі міста Донецька.

Варто нагадати, що згідно частині 13 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України» – … надання виборцям… коштів або безоплатно чи на пільгових умовах… послуг… , що супроводжується… згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

Джеерло