В Кіровограді міліція затримує активістів кампанії “Помста за розкол країни”

В рамках кампанії “Помста за розкол країни” в Кіровограді сьогодні проходить повторне поширення листівок і.

Від самого початку розповсюдження листівок з роз’ясненням, чому не можна голосувати за Партію регіонів та її кандидатів на парламентських виборах, за активістами встановили стеження.  Легковий автомобіль (сріблястий Mitsubishi ВА 3738АЕ) привіз двох молодих людей і дівчину, які постійно слідували за активістами. Пізніше машина забрала двох переслідувачів і в якості “хвоста” залишили тільки одного невідомого.  Згодом до активістів під’їхало авто, власник якого представився начальником відділу благоустрою Кіровоградської міськради, погрожував затримати активістів та вимагав віддати йому рюкзак з листівками. Після пояснень про те, що він не має права перешкоджати громадянам поширювати інформацію, чоловік поїхав геть, погрожуючи викликати міліцію.

Як тільки активісти продовжили поширення листівок їх затримала міліція. Правоохоронці відмовились пред’являти посвідчення та повідомили про намір доставити активістів до райвідділу міліції для встановлення їх особи, хоча молоді люди пред’явили працівникам міліції свої паспорти.

Наразі правоохоронці утримують активістів на місці подій, там же стоїть машина міліції (номер: 0402) та автомобіль начальника відділу благоустрою міста (Фіат ВА3178АР) в якому сидять вже знайомі активістам переслідувачі. Затримані: Вадим Кравчик і Софія Мельник

Для коментарів:

Вадим Кравчик 093 285-00-35

Чергова частина Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України (0522) 22-68-31

http://vstavay.info/